De vacances, per fi!

Data
28 de juliol de 2007
Creat per

Demà marxem de vacances, passarem tres setmanes a Eslovènia, escalant, pujant muntanyes i fent turisme pel país. Tinc unes ganes boges de marxar…Eslovènia és un país molt petit situat entre Croàcia, Itàlia, Àustria i Hongria, molt tranquil i bucòlic. La zona més turística del país, a part de la capital, és el parc natural del Triglav, en plens Alps Julians. El Triglav és la muntanya més alta del país i està a la llista d’excursions per fer durant aquest dies. Espero que triomfarem!

Pel que fa al tema gastronòmic de dolços, Eslovènia no és un país que destaqui massa. He investigat una mica i he trobat que fan unes postres tradicionals, la “potica”, que és un pastís enrotllat que preparen les mestresses de casa en ocasions especials i que es farceix de nous, llavors de rosella, panses, herbes fresques, mató, mel i fins i tot llardons. Espero poder tastar-ne algun i aconseguir la recepta. Si és així, ja us ho explicaré a la tornada!


Espero i desitjo que tots passeu molt bones vacances. Ens veiem a la tornada!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *