Sopem en Bloc i Altres Propostes

Data
19 de gener de 2008
Creat per

La Catosfera Gastronòmica està molt activa! A molts blocs hi ha propostes de trobades, compres col·lectives, cursos en grup, sopars de blocaires, clubs de fans… Es nota que hi ha ganes de fer coses junts i començar a posar cares als noms 😉 El post d’avui, pendent de fa dies, el dedico a relatar algunes iniciatives que han anat sortint:


Sopem en Bloc: és el sopar de blocaires proposat per la Mar, que serà el divendres 7 de març a Barcelona. La data límit per apuntar-se és el 28 de gener i només cal deixar un comentari aquí. De moment, el sopar està restringit als gastroblocaires, més endavant no es descarta obrir-ho a tothom. En el post de la Mar s’anirà actualitzant la informació relativa al sopar.


Curs de cuina amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo: arran del post de la Gemma sobre el nou llibre de la Mireia Carbó, vam descobrir que molts de nosaltres érem del seu “club de fans”. També aquí, va sortir la proposta d’apuntar-nos en grup a una de les seves classes. Per fer-ho només cal trucar el dia 27 de cada mes a Caprabo i demanar plaça a una de les classes pel mes següent. Qui s’anima a assistir a una classe del mes de febrer? De moment, faig una llista aproximada de la gent interessada que ha anat deixant comentaris: Gemma, Cristina, Enric, Elisabet (de Sabadell, no té blog), Sara, Ester, Mar, Iris, Gemma, Anna,… Si m’ho aneu confirmant, truco i demano plaça per tots!

NOVETATS!
Ja tenim reservades les places pel curs de la Mireia Carbó: serà el dijous 28 de febrer a les 19:30.
Gràcies als contactes de la Gemma, hem aconseguit que la Mireia sàpiga que hi ha un grup de fans – blocaires que assistirem a la seva classe 🙂
En principi, hem reservat lloc per tots els que esteu a la llista següent: Cristina, Enric, Elisabet, Sara, Ester, Mar, Iris, Anna, Rosalisabel, Eva de Terrassa, Glòria, Eva de Barcelona i Gemma.
Em fa molta il·lusió!!!!!!!!!!!
L’adreça del Club Social Caprabo és C/Provença, 385-387 entresòl 1a 08025 Barcelona Tel. 902 44 60 60


Taller de Cuina amb el David Lienas a l’Espai del Consum Bon Preu: amb la Cristina ja vam assistir a un dels seus tallers del mes de desembre i ens va encantar. El David, a part de ser un gran xef, és un gran professor. Es nota que li agrada explicar cuina… vam quedar tan entusiasmades que volem repetir! Qui s’anima a apuntar-se amb nosaltres? El taller es fa a Barcelona, els divendres de 18:30 a 20. Vinga, animeu-vos, també truco jo i demano plaça per tots! Llista provisional: Cristina, Mar, Gemma, Iris, Enric, Eva de Terrassa, Eva de Barcelona, Ester, Anna, Bea, Gemma, Mercè de Barcelona, Glòria E…


Compra col·lectiva a Sole Graells i altres botigues especialitzades: arran de la nostra visita al Sole Graells i d’explicar la problemàtica de comprar grans quantitats, va sortir la idea de comprar algunes coses entre uns quants i repartir-les… Ja hi havia llista d’interessats, però si s’hi vol afegir algú més… De moment som: Cristina, Enric, Boston, Sara, Shitaki, Gemma, Mar, CdeCocina, Marta (de Sabadell), Anna, Àngels

Evidentment, totes aquestes llistes són aproximades i no comprometen a ningú, eh? Si algú ja no hi està interessat o s’hi vol afegir algú més… perfecte! Només cal que deixeu un comentari al blog 🙂 A veure si ens organitzem!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *