Classe amb la Mireia Carbó. La crònica.

Data
29 de febrer de 2008
Creat per

Ahir vam anar a l’esperada classe de la Mireia Carbó i va ser un ÈXIT ROTUND!


Per tal de mantenir l’anonimat de la gent, no penso posar qui és qui, només dic que vam ser l’Anna, la Cristina, l’Elisabet, l’Enric, l’Ester, l’Eva de Terrassa, l’Eva de Barcelona, la Glòria, l’Iris, la Mar i jo mateixa. Deixo a la imaginació de cadascú relacionar cada nom amb cada cara… Només una pregunta, qui sap situar l’Enric entre tota la colla? 😉

A l’hora acordada, ens vam trobar tots a la porta del Caprabo i va ser un moment genial: per fi vam poder posar cara a cada nom de persona i a cada títol de bloc!

Ja a dins, em vaig colar un moment al “camerino” de la Mireia per tal d’agrair-li les gestions que ha fet per nosaltres. La vaig trobar una noia fantàstica, senzilla, accessible i molt sorpresa de tenir un grup de fans-blocaires com nosaltres. Em va encantar conèixer-la personalment, després d’haver-la seguit tant al programa “la bona vida” de City TV.

Fent tard, vam començar la classe. En total, érem unes 70 persones i em va saber greu no poder seure al costat de la colla per tal d’anar comentant les receptes de la Mireia 🙁 El proper cop, li hem de demanar que ens faci una classe particular per a nosaltres sols!

Les receptes, senzilles i resultones, típiques de la Mireia:

Crema de verdures i bacallà amb cor tendre (que cursi, oi? ;))


Pannacotta (que no Pannetone ;)) amb salsa de maduixes


Bunyols de vent (ja he reservat plaça pels bunyols de crema de l’any que ve ;))


Com sempre, tot ben explicat i acompanyat d’anècdotes i comentaris graciosos que fan molt amenes les seves classes. Em vaig sentir transportada 4 anys enrere, quan veia el seu programa de cuina per la tele, però ara en directe, i sentint el mateix tipus de consells i trucs culinaris que tant ens agraden de la Mireia.

Al final de la classe es va produir un altre moment molt esperat: ens vam quedar sols amb la Mireia i va haver-hi dedicatòria de llibres, sessió fotogràfica i xerrada pels descosits. Des d’aquí agraeixo el temps extra que ens va dedicar la Mireia, que tota l’estona es va mostrar molt simpàtica, atenta i encantada de tenir el grup de fans papallonejant al seu voltant! Finalment, ja molt tard, vam acabar i ens vam acomiadar fins a la propera ocasió, perquè…. TOTS REPETIREM SEGUR!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *