Creps de Iogurt Grec amb Maduixes

Data
15 de juliol de 2008
Creat per

Seguint amb la tradició, aquesta és la recepta del juliol de la revista Descobrir Cuina:Aquesta és la primera vegada que trio la recepta de la secció “El petit xef”, un apartat dedicat a receptes que poden elaborar els nens amb l’ajuda dels pares. Són plats fàcils de fer i amb una decoració divertida, amb l’objectiu de fer participar els nens a la cuina per tal que, jugant i passant-s’ho bé, aprenguin les seves primeres receptes de cuina. A més, són receptes saludables i aptes per a l’alimentació infantil, des de primers plats fins a postres, com l’ocasió d’avui.

Aprofitant que les meves nebodes estan de vacances, vam preparar aquestes creps per les postres del sopar de tota la família. Com que els gerds els troben una mica massa àcids, els vam canviar per maduixes, que amb el iogurt grec també combinen molt bé. Unes postres molt saludables que eren boníssimes!

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

PD: Ahir el David Lienas va fer el sorteig per les tres places del curs de cuina a l’escola Bellart i els afortunats han estat el Ruben, la Txell i la Maria. Moltes felicitats a tots tres! Estic segura que us agradarà i que aprendreu moltíssim! Això sí, volem que ens l’expliqueu amb tots els detalls, eh? I altre cop, moltes gràcies, David!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *