De Vacances!

Data
20 de juliol de 2008
Creat per

Oooeee, oe, oe, oeeee! Per fi han arribat les vacances! Sí! Sí! Sí!

Aquest any marxem tants dies que els hem dividit en dues parts: primer fem una tanda de tres setmanes, dues a les Dolomites i una a l’Ariege. Després, estarem quatre dies a casa, just el temps de rentar roba i refer maletes per tornar a marxar dues setmanes més als Pics d’Europa. No està mal, eh? I com sempre, nosaltres cap a la muntanya 🙂

Les Dolomites, als Alps italians, són un paradís de l’escalada. Allà farem escalada esportiva, escalada clàssica, vies ferrades i excursions. Hem elaborat una llista d’excursions tan llarga (Cima Della Madonna, Torri di Vajolet, Torri di Sella, Cima Grande di Lavaredo, Torre Picola Falzarego…) que amb dues setmanes no en tindrem ni per començar! Je, je, je, així hi haurem de tornar 😉
I per descansar els braços entre escalada i escalada, farem turisme visitant Trento, Bolzano i els pobles del voltant amb l’encant típic tirolès.

L’Ariege és una zona del Pirineu francès situada al nord d’Andorra. Allà hi ha moltes escoles d’escalada esportiva, ben equipades i encarades al nord, ideals per escalar ara a l’estiu. També volem fer alguna via a la Dent d’Orlú i pujar algun cim com el Carlit… I des d’allà, segurament caurà una visita a Carcassone, que no hi hem estat mai i és una ciutat molt bonica. Ja veurem a la tornada si hem aconseguit tots aquests propòsits!

A part de totes aquestes escalades i visites culturals, també tinc una llista molt llarga de productes gastronòmics típics de cada zona que volem degustar… Evidentment, la pasta i la pizza italianes o la raclette i el paté francesos són de tast obligat, però investigant una mica he descobert que els dolços de cada zona també són espectaculars! Ja farem treball de camp per tastar-los i poder fer la crònica a la tornada 😉


La segona part, la dels Pics d’Europa, ja us l’explicaré els dies que estarem aquí. Només us avanço que de camí cap allà farem una parada per sopar al restaurant de l’Arguiñano a Zarautz… em fa molta il·lusió 😉

Així doncs, m’acomiado de vosaltres i tanco el blog fins el 10 d’agost. Bones vacances i ens veiem a la tornada!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *