El Banquet Etern

Data
14 d'octubre de 2008
Creat per

Divendres passat, tota una colla de blocaires gastronòmics vam fer una visita guiada al Museu Egipci centrada en l’art culinari de l’antic Egipte, amb una degustació final de productes típics del seu règim alimentari.


La visita al museu va ser fantàstica, molt ben explicada per la Núria Castro, egiptòloga del Museu Egipci especialitzada en la vida quotidiana de l’antic Egipte. Ens va fer un recorregut amè, divertit i ple d’anècdotes per les diferents sales del museu, centrant-se en aquelles peces relacionades amb la gastronomia egípcia.

Després, vam pujar a la terrassa del museu per fer un tast de productes també relacionats amb els costums alimentaris egipcis:
L’ambient durant tota la visita va ser genial, amb la gran satisfacció de poder gaudir al final d’una bona estona per xerrar lliurement entre nosaltres, sense les presses d’altres trobades similars…

No m’he allargat gaire en l’explicació, ja que poques coses queden per afegir a les cròniques tan ben fetes dels meus companys: Deliciosa Martha, La Cuina Vermella, El Cafè de Nit, Samfaina d’Arts, Delícies del Rebost, A la Taula i al Llit i El Cullerot Festuc. Val la pena llegir-les 😉

Moltes gràcies a la Glòria i al Josep per organitzar aquesta trobada!

PD: Aprofito per recordar que aquesta colla de blocaires tan actius té una nova cita aquest divendres amb el David Lienas. Ah! I recordeu que la classe és a les 18h, eh?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *