Curs de Risottos al Club Social Caprabo

Data
9 de gener de 2009
Creat per

Durant el mes de gener, la Mireia Carbó no fa classes de cuina al Caprabo ja que aprofita per planificar les activitats de l’any que comença. Parlant amb ella per demanar-li que ens reservi places pel febrer, ens va oferir assistir a una classe de risottos que fa un xef italià. Sense la Mireia no serà el mateix, però mentre esperem que arribi el febrer, aquest curs de risottos també sembla interessant, oi? Quina sort i moltes gràcies per l’oferiment!


Les dades concretes del curs són les següents: tenim 25 places reservades pel dijous 29 de gener a les 19:30h al Club Social Caprabo. Un xef italià d’un restaurant de Barcelona (no sé quin) cuinarà tres risottos diferents.

Fem com sempre, deixeu un comentari aquí i jo vaig fent llista, ok?

Llista d’apuntats: Marta Jubert, Sara Maria, Eva Urbano, Glòria (amiga de l’Eva), Roger Compte, Roser Ruaix, Iris González, Àngels Mariano, Joan Jové, Anna Pié, Maria Vallvé, Núria Andújar, Araceli Erenas, Maria Solé, Manel Bonafacia, Núria Ruiz, Sefa Costa, Mercè Ayguavives, Xaro Morral, Marta Giralt, Anna Genís, Eva Montearriba i Gemma Clofent.

Llista d’espera:

Vinga, vinga, animeu-vos, que entre vosaltres hi ha autèntics experts en arrossos!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *