Púding de Poma i Xocolata

Data
6 de febrer de 2009
Creat per

Amb aquesta recepta participo al HEMC 30, dedicat a la poma com a ingredient protagonista:





La Vanesa del blog Mis deseos más dulces és l’amfitriona del Hecho En Mi Cocina del febrer i ha triat la poma com a temàtica del mes. Estic molt contenta amb aquesta elecció ja que en les últimes edicions, amb els calamars i la matança com a protagonistes, no he pogut participar amb cap recepta dolça. Així que aquest cop m’he afanyat a preparar unes postres a l’alçada de l’ocasió, i no descarto tornar a participar amb una altra recepta, je je je…

hemc 30 - manzana
Aquest púding torna a ser ideal per a xocoaddictes, però la poma li dóna una lleugeresa i una frescor que fa que agradi a tothom. I ja sabem que la poma i la xocolata formen una parella perfecta… Entra tan bé que segur que més d’un comensal en repetirà un tros 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

· 2 pomes
· 1 cullerada de mantega
· 2 cullerades de sucre
· 150g de xocolata per a postres
· 200g de sucre
· 400ml de llet
· 3 ous
· Caramel líquid

Preparació:

En un paella fer una caramel amb la mantega i les dues cullerades de sucre. Quan comenci a agafar color, afegir la poma tallada a daus i deixar-ho un minut a foc baix. Reservar.
En un cassó al foc, escalfar la llet i fondre-hi la xocolata. Deixar refredar una mica i quan estigui tèbia afegir-hi els ous, el sucre i barrejar bé.
Untar un motlle amb el caramel líquid i repartir-hi la poma reservada. Abocar la barreja a dins i coure-ho al forn al bany maria durant uns 45 minuts a 170º.
Deixar refredar, desemmotllar i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *