Classe del juny amb la Mireia Carbó

Data
7 de juny de 2009
Creat per

Últimament estem de sort amb les classes de la Mireia al Caprabo, sempre aconsegueix fer-nos un forat i reservar-nos places per tota la colla. Genial!


Aquesta vegada ens ha reservat 30 places pel dijous 18 de juny a les 19:30h, possiblement per fer-nos unes receptes amb una temàtica comuna força original: la llimona. Estic ben intrigada per saber quines receptes amb llimona ens farà…

Si us sembla, fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, e-mail i el vostre número de tarja client de Caprabo (si no en teniu, aneu a qualsevol súper Caprabo i la demaneu, es gratis i al moment us donen el número de client). Aniré fent llista fins arribar als 30 i després obriré llista d’espera.

Llista d’apuntats: Núria Andújar, Isabel Barreda, Cristina Sanaüja, Sara Maria, Teresa Batet, Xavi Valls, Maria Vallvé, Anna Pié, Carme Arce, Anna Muñoz, Patrícia Mussons, Rosa Ma Pérez, Xaro Morral, Josep Bayé, Rosa Lleonart, Joan Jové, Mònica Cristina, Maria Solé, Cristina Brugarolas, Josep Colet, Glòria Moreno, Oscar Gómez, Laia Gómez, Ma Cristina Couto, Reme Sales, Anna Genís i Gemma Clofent.

Vinga, vinga, animeu-vos, que segurament serà l’última classe abans de l’estiu!

Comparteix

4 comentaris a “Classe del juny amb la Mireia Carbó”

  1. jO DIRIA QUE VAIG ENVIA UN CORREO PER ASISTIR A LA CLASSE DEL 18/ JUNT AMB LA hELENA I NI HEM VEIGS A LA LLISTA?
    DE FET EL VAIG ENVIAR QUANT PREGUNTAVES PER DATES DE 11/ DE JUNY O DEL 18 jUNY
    MEL POTSA CONFIRMA SISPLAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *