La cuina de casa celebra el seu 3r aniversari

Data
2 de setembre de 2009
Creat per

Un dia com avui de fa 3 anys apareixia per primera vegada una recepta en un bloc acabat d’estrenar anomenat La cuina de casa. En aquella època això dels blocs (de cuina o d’altres temàtiques) tot just estava a les beceroles i no tenia gens clar si seria un projecte amb gaire futur. I vés per on que han passat 3 anys!

Tots sabem que un bloc és molt més que un diari personal; és una comunitat virtual amb diferents rols, el d’autor, el de lector discret o esporàdic, el de lector habitual, el de comentarista assidu… I si aquest bloc ha fet 3 anys és gràcies, evidentment, a tots.

És per aquest motiu que us estic tan agraïda a tots els que passeu per aquí i dediqueu una estona del vostre temps a compartir la nostra afició per la cuina. Sense vosaltres ara La cuina de casa no seria aquí i per vosaltres, doncs, va aquest vídeo:

PD: Coincidint casualment amb l’aniversari, la revista CUINA (l’antiga Descobrir CUINA) ressenya aquest bloc en una nova secció anomenada Mediateca. Ha estat una sorpresa molt agradable que m’ha fet una gran il·lusió. Moltes gràcies a l’equip redactor i que tingueu sort amb el nou projecte que enceteu!


Moltes gràcies a tots i fins ara!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *