Cuina catalana amb la Mireia Carbó. Classe del desembre especial Nadal.

Data
4 de novembre de 2009
Creat per

Dijous passat vam anar tota la colla de blocaires a la classe de la Mireia Carbó al Club Social Caprabo:


En aquesta ocasió es tractava d’un especial plats catalans, on la Mireia ens va ensenyar tres receptes típiques de casa nostra: el trinxat de la Cerdanya, els canelons i la crema catalana. Poca cosa puc afegir a les detallades cròniques que ja n’han fet altres blocaire com el Cafè de Nit, deCuina o Delícies del Rebost. Simplement tornar a explicar la tarda tan interessant i divertida que ens va fer passar la Mireia, que ens va ensenyar molt més que les tres receptes bàsiques del taller, tot complementat amb bromes i anècdotes com només ella sap fer. Segur, seguríssim, que ens tornarà a tenir de clients!

Evidentment, l’estrella de la classe van ser els canelons. Tots estàvem intrigats pels trucos que ens ensenyaria la Mireia per fer uns canelons de forma pràctica i amb un resultat immillorable. I no ens va decebre gens: coure la carn al forn i farcir els canelons amb màniga pastissera van ser dos consells que van causar furor entre el públic. Tan és així, que l’endemà mateix ja vaig tenir l’ocasió de tastar els seus consells amb uns canelons que van venir a parar a casa meva, je je je… 😉

Per sort, no haurem d’esperar gaires dies per tornar a gaudir d’una tarda amb la Mireia. Com ja ens va prometre dijous, ens ha reservat places per una de les properes classes que farà: tenim 35 places reservades pel dijous 3 de desembre a les 19:30h, amb un especial receptes de Nadal que promet ser espectacular: crema de gambes amb tres textures, canelons d’ànec amb salsa de poma oriental i tiramisú de torró. Impressionant!


Què, doncs, us animeu a venir? Fem com sempre, deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, e-mail i el número de tarja client Caprabo (si ja ho tinc, no cal). Aniré fent llista fins arribar als 35 i després obriré llista d’espera.

Llista d’apuntats: Manel Bonafaccia, Marta Barrientos, Rosa M Pérez, Maria Solé, Laia Morral, Txell Pi, Kike Palau, Josep Colet, Glòria Moreno, Graciela Ayala, Helena ???, Sílvia Soto, Laura Baltrons, Marina Cáliz, Eva Montearriba, Asuncion Caballeria, Miquel Ara, Alexandra Mosquera, Maragda Royo, Cristina Sanaüja, Sara Maria, Enric Bayé, Josep Bayé, Sefa Costa, Marta Bono, Oscar Gomez, Cristina Couto, Laia Gomez, Xavi Valls, Roser Soley, Anna Muñoz, Ma Teresa Suñer, Patrícia Mussons, Glòria Ortiz, Joan Hernández i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Beth Solsona, Anna Olivé, Marta Caminal, Àngels Mariano, Joan Jové, María Rodríguez, Rosa Lleonart, Cristina Brugarolas, Marcel ???, Ruben Hernández, M. José Maicas, Pilar Alén i Núria González.

Vinga, animeu-vos, que l’especial Nadal és la classe estrella de la Mireia!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *