Trobada Blocaire a Castellterçol

Data
11 de gener de 2010
Creat per


Dissabte vam fer la trobada gastro-blocaire més esperada de l’any, amb la visita a Castellterçol organitzada pel Manel. Tot i el fred i la neu, més de 30 persones ens vam reunir per passar el dia junts enmig d’un ambient fantàstic per realitzar unes visites molt interessants a tres indústries alimentàries del poble: Sosa, Coll i Miró.

Poca cosa em queda per afegir a totes les cròniques que ja se n’han fet, a part de tornar a donar les gràcies als professionals que ens van atendre de forma desinteressada, generosa i molt atenta. Sens dubte, Castellterçol serà diferent a partir d’ara per a tots nosaltres!

Simplement us deixo amb quatre fotos de la diada:

SOSA

MIRÓ


Quan serà la propera trobada? Ja en torno a tenir ganes!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *