Classe blocaire amb la Mireia Carbó: en divendres!

Data
28 de febrer de 2010
Creat per

Recordeu l’última classe amb la Mireia? Ens va dedicar una sessió especial per a blocaires que va ser genial… Aquell dia va sortir la proposta de tornar a fer el mateix, però canviant el dijous per un divendres, de manera que després de la classe es pogués sortir amb tota la colla. Doncs atenció, que ho farem!


La Mireia farà una classe especial per a blocaires al Club Social Caprabo el divendres 19 de març a les 18:30h, una hora abans del que és habitual. La idea és que després quedi temps per xerrar, fer la foto i sortir de festa… A més, aprofitant que vénen blocaires de lluny, l’ocasió és perfecta per trobar-nos i conèixer tota la gent nova que volta pels blocs de cuina!

Ja sabem les receptes que ens farà i prometen molt. Sobretot les dues primeres tenen uns títols molt suggerents: Galets amb salsa d’anxoves i espinacs, Esponjós de bacallà al perfum d’all confitat i Carquinyolis. Boníssimes totes tres!!!!

Qui vulgui apuntar-se, fem com sempre, eh? Deixeu un comentari aquí amb el NOM, COGNOM, E-MAIL i NÚM. TARJA CAPRABO (si ja m’ho heu donat altres cops no cal) i aniré fent llista. I qui vulgui venir després de festa, aneu al Cafè de Nit, que allà s’està organitzant una de ben grossa!

Llista d’apuntats: Marta Prats, Gemma Mascaro, Àngels Bosch, Ascen Moro, Dulce Coletas, Carol Perez, Mireia Vila, Sergi Huesca, Mercedes Diaz, Ma José Maicas, José Luis Marcos, Montserrat Cruz, Juan Carlos Escobar, Teresa Graell, Esther Ojeda, Joan Palou, María Rodríguez, Àngels Mariano, Joan Jové, Josep Bayé, Irene Casanovas, Mercè Vallcorba, Cristina Brugarolas, Laura Metje, Helena Puñet, Graciela Ayala, Oscar Gómez, Cristina Couto, Laia Gómez, Sefa Costa, Núria Andújar, Rosa Leonart, Roser Soley, Mariona Roca, Xavi Valls, Carme Arce, Anna Genís, Montse Lama, Mercè Corbera, Anna Maria, Enric Bayé, Gemma Moral, Marta Jubert, Asuncion Caballeria, Miquel Ara, Gemma Ruiz, Maria Solé, Sara Maria, Oreto Domènech, Francesc Valencià, Glòria Moreno, Josep Colet, Patricia Mussons, Anna Muñoz, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Vinga, apunteu-vos, que aquesta vegada serà especial: en divendres, per a blocaires i amb festa post-classe inclosa!

Comparteix

6 comentaris a “Classe blocaire amb la Mireia Carbó: en divendres!”

  1. Hola Gemma, sé que em desperto tard, però de tota manera haig d'intentar-ho. Creus que soc a temps d'apuntar- me a la classe de la Mireia? M'estreno en això de les classes, i vaig una mixa perduda, però segueixo de prop el teu bloc. Arreveure

  2. Hola Gemma, només volia agrair el teu interès i el teu temps dedicat a organitzar aquestes classes com la d'ahir.Va ser molt interessant i per a mi molt gratificant pel fet de`poder posar "cara" a una colla de blogs que des de fa temps segueixo.Una abraçada i a reveure! Mercè-dest.cass.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *