Classe d’abril amb en David Lienas

Data
16 d'abril de 2010
Creat per

Tornem a tenir places reservades per un dels tallers de cuina gratuïts amb el xef David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:


La cita és el proper divendres 30 d’abril a les 18h de la tarda. En aquesta ocasió el taller serà un monogràfic centrat en la nova cuina catalana, amb tres receptes que sorprendran tant a cuiners novells com a cuiners experimentats: la deconstrucció d’un empedrat, uns raviolis de favetes i cargols i una escuma de crema catalana. Tots tres plats són molt prometedors, oi?

Per apuntar-vos, només cal que deixeu un comentari aquí amb el vostre nom, cognom i un e-mail de contacte. Aniré fent llista!

Llista d’apuntats: Gema Seca, Carme Cañisa, Núria Molinos, Carme Arce, Anna Genís, Marta Caminal, Mireia Ferrer, Àngels Vallespín, Manel Calduch, Angelita Lorca Josep Bayé, Xavi Valls, Roser Soley, Marta Giralt, María Rodríguez, Teresa Pérez, Maria Solé, Gemma Ruiz, Josep Colet, Montse Lama, Mercè Corbera, Glòria Moreno, Miquel Ara, Asuncion Caballeria, Cristina Brugarolas, Ma José Maicas, Anna Muñoz, Patrícia Mussoms, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Sara Maria, Cristina Sanuja, Georgina.

Animeu-vos, que aquestes classes sempre són una passada!

Comparteix

13 comentaris a “Classe d’abril amb en David Lienas”

 1. Hola gemma! Sóc nova al teu blog, però m’encanta. Era per confirmar si estic apuntada pel curs d’en David Lienas. Esque no estic gaire segura. Un altre cosa, jo no soc sòcia de bonpreu, encara puc anar-hi??? Si és que si, em de portar alguna cosa?
  Moltes gràcies i felicitats pel blog.

 2. Anna, clar que estas apuntada!!!! Estas a la llista, es que abans no has dit que et deies Muñoz :))))
  I no cal tenir carnet del Bonpreu 🙂
  Ens veiem aquesta tarda! Veig que has pogut tornar de Malaga 🙂
  Un peto!

 3. Em sembla que hi ha hagut una confussió. Jo també em dic Anna Muñoz però no he estat mai a Màlaga. Em sembla que som dos persones que ens diem Anna Muñoz. Jo també em vaig apuntar fa temps i m’agradaria molt anar-hi.
  Digue’m alguna cosa si us plau.

 4. Quina pena!! vaig veure la teva resposta quan ja era massa tard, jo ja ho havia deixat per perdut. No pasa res. La pròxima segur.
  Espero que us ho hagueu passat molt be.
  Moltes gràcies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *