La cuina de casa a l’Espai Internet de TV3

Data
7 de maig de 2010
Creat per

Diumenge passat a l’Espai Internet de TV3 es van fer ressò de l’aparició de les noves webs de les revistes Sàpiens, Descobrir i Cuina. Van fer una petita descripció de cadascuna i dins de Cuina.cat van parlar de La cuina de casa:


Com podeu imaginar, em fa molta il·lusió que el blog sortís per TV3 i em ve molt de gust compartir-ho amb tots vosaltres. Des de dilluns força gent em diu: vaig veure el teu blog a la tele, uns segons de no res! Devien estar molt atents, je je je…

Encara recordo l’alegria que vaig sentir quan l’agost del 2008 La cuina de casa va sortir a l’Espai Internet en un especial cuina refrescant, on parlaven d’algun dels gelats casolans del blog…


Moltes gràcies a l’equip del programa!

Comparteix

32 comentaris a “La cuina de casa a l’Espai Internet de TV3”

 1. Felicitats!!! No m’extranya que estiguis tant contenta! ja ets famosa a la blogosfera i ara a la tele!! Encara que només fossin uns segons! fa il·lusió que es fagi resó del nostre blog! I si el teu ha sortit a la tele es perqué s’ho val!
  Un petó ben gros!

 2. Gemma, hola guapa,
  Gràcies per compartir-lo, que jo no ho vaig veure.
  Quina il·lusió fa! Felicitats i disfruta totes aquestes noves experiències 😉 Nosaltres ho farem al teu costat! Gràcies!
  Petonets i bon cap de setmana 🙂

 3. Ostres!! Felicitats Gemma, m’imagino com de cofoia has d’estar, el sol fet que la gent el visita ja ens omple d’orgull, que ens comenti ni t’explico, però que l’anomenin per TV3 és una explosió d’alegria!!!
  Petonets

 4. Felicitats Gemma!! No m’estranya que et fes il·lusió!! Si surts a TV3!!!! I no em sorprèn que hi destaquéssin el teu blog, doncs és el líder dins la blogosfera gastronòmica catalana! Enhorabona!

 5. Uau!! has d’estar supercontenta en questió de uns messos de res, la radio, prensa i ara la tele, d’aquí als Oscars, jejjj. Felicitats t’ho guanyes dia a dia.
  Muas!

 6. Per què no m’estranya? deu ser perquè el teu és un dels millors blocs que he visitat, tant pel contingut (sort que no fem totes les receptes, que si no no cabria per la porta!) com per les esplèndides fotografies amb què l’il·lustres. Moltes felicitats!

 7. Enhorabona, Gemma!!!!! Has iniciat un camí que no se sap a on et durà però que de moment, és una delícia caminar-lo. No sé tu però trob que tot això fa una mica de vertígen però , com que tu ets bona escaladora segur que aconseguiràs assolir.

  Esteim molt contents per a tu.

  Una abraçada

 8. Gemmaaaaaaaaaaa!!! Moooooltes felicitats!!!! Ets la més mediàtica de tota la blogosfera!!! I no m’estranya que estiguis contenta…noméshan nombrat el teu blog!!! Bravooooooo per La Cuina de Casa!!!
  Petunets,
  Eva.

 9. Felicidades Gemma, lo cierto es que tienes un blog con unas recetas de una gran calidad, digna de aparecer en TV3 y espero verte también en Canal Cocina que parece ser que empiezan a aparecer blogueros.

  Un besín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *