L’estiu de la Mireia Carbó a COMRàdio

Data
13 de juliol de 2010
Creat per

Sí, senyores i senyors, estem de sort! Aquest estiu la mediàtica cuinera Mireia Carbó tindrà el seu propi programa de ràdio! Així que, sigueu on sigueu, a la platja, a la muntanya o a casa, ja podeu sintonitzar la COMRàdio cada dia de 12h a 13h, una hora durant la qual la Mireia parlarà de cuina en un programa que tindrà una pila de seccions i col·laboradors tal com explica ella mateixa:

per exemple els dilluns vindrà un pastisser de la pastisseria Canal i els divendres en Pep Nogué, la Laura ens portarà gadgets de cuina, parlarem de síndries i melons, de cafè, de coses curioses i el millor de tot és QUE ELS TELÈFONS SEMPRE ESTARAN OBERTS PER A TOTS VOSALTRES, podeu compartir, donar i regalar receptes o simplement trucar per saludar

El programa es diu La cuina de Carbó i comença el proper dilluns 19 de juliol a COMRàdio (a Barcelona al 91.00). Aquí us deixo la promo del programa:

La Cuina de COMRàdio

Us ho perdreu? Jo segur que no!

Comparteix

20 comentaris a “L’estiu de la Mireia Carbó a COMRàdio”

 1. Sí sí, no us preocupeu que després a la web pengen tot el programa! De fet, jo no puc escoltar-ho mai en directe i m’ho escolto després des de l’ordinador mentre escric al blog 😉

 2. Perfecte, ahir ja es va notar uns riures extranyets quan la Elisenda Camps va dir que durant l’estiu no tindríem a la Mireia a la radio….a RAC1 no, però a COM sí i amb programa complert.

  Millor per a nosaltres!!

 3. Ahir a la tarda jo també la vaig estar escoltant a RAC1 amb l’Elisenda Camps, a la Mireia, i em fa gràcia quan la sento perquè, malgrat que només he estat a tres o quatre classes de les que ha fet a Caprabo, sempre em fa l’efecte que la conec de tota la vida. 🙂

  A aquesta hora no la podré escoltar en directe en el programa que dius ja que justament és l’hora que marxo a treballar, i sóc dels que els fa vergonya (sí, sí: me’n fa!) anar escoltant ràdio o música amb els auricular pel carrer. De tota manera, però, al tren, un cop entro a Barcelona pel túnel del Clot, ja perdo la cobertura, i al Metro em passa el mateix, pel que l’opció del web del programa que apuntes em sembla perfecte.

  Segur que té molt d’èxit (amb la Camps trobo que té molt poc temps).

 4. Starbase, jo també ho vaig notar, je je je… després del comentari de l’Elisenda es va fer un silenci i uns riures reprimits entre elles que ara que sabem això s’entenen molt bé, oi? 😉

  Enric, tant amb l’Elisenda com amb el Jordi Duran té molt poca estona. En canvi ara tindrà tota una hora cada dia!!! Segur que serà un gran programa, la Mireia a la Ràdio sempre és molt propera. A veure si entre tots podem escoltar-la en directe i la truquem per parlar amb ella!

 5. Gràcies per la informació!,serà un plaer escoltar-la!, a veure quan ho podem fer un altre cop en directe…de moment serà molt gratificant sentir-la.A reveure!

 6. Gràcies per la informació!. Jo també sóc de les de podcast, és un bon invent!. Si el programa és de música, va molt bé per al metro, encara que el de la Mireia, s’haurà d’escoltar a casa i amb paper i llapis ben a prop!.

 7. HOLA GUAPA!!! Quina gran noticia…no ho sabia pas!!! Dons haurem de tenir la radio posada cada dia!!! 🙂
  Preparant ja les vacances??? Segur que si!!!!!!
  Petunets,
  Eva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *