Un final de setmana radiofònic

Data
13 d'agost de 2010
Creat per

Estic molt contenta! Això de ser a Sabadell el mes d’agost té la seva part positiva: m’han convidat a la ràdio! I per partida doble!

Ahir vaig anar a Ràdio Sabadell al programa Amb molt de gust de la Maria Mas per parlar dels blocs de cuina i explicar la recepta de la coca de vidre típica de Sabadell. Aquest programa de cuina ha començat aquest estiu i tot l’equip, inclosa la Maria, són molt joves i amb ganes de fer les coses ben fetes. El programa s’emet cada dia de 13h a 13:30h al 94.6fm, amb diferents seccions al llarg de la setmana. Des d’aquí els animo a continuar i espero que a partir del setembre, quan torni la programació habitual, es mantingui el programa. Segur que tindrà molta audiència 😉

Si voleu escoltar l’àudio del programa, podeu clicar aquí:  àudio “amb molt de gust”

Però això no és tot! Avui vaig a Com Ràdio al programa La cuina de carbó de la Mireia Carbó. Tots els que em coneixeu i seguiu el blog ja us podeu imaginar que em fa MOLTÍSSIMA IL·LUSIÓ! La Mireia és la cuinera mediàtica més simpàtica que conec, i la cuinera amb les receptes més resultones que he provat mai. Què més cal que us digui de la Mireia? Tots la coneixeu, oi? De manera que ja estic nerviosa per ser al programa i passar una estona entretinguda, parlant de blocs de cuina juntament amb la Glòria del blog El cafè de nit. El programa s’emet de 12h a 13h al 91fm, així que ja esteu buscant una ràdio per escoltar-ho en directe! I esperem que truqueu per participar amb nosaltres, eh? Segur que serà un programa BONISSISSIM!

Comparteix

25 comentaris a “Un final de setmana radiofònic”

 1. Qué bo! ho acabo de sentir gràcies a l’enllaç que han posat!
  què professional Gemma! a veure si poseu també l’enllaç amb la Carbó.
  Per cert, quin cabell tant curt! m’agrada molt.
  petons!

 2. Moltes felicitats! espero que hagi anat molt bé avui amb la Mireia Carbó. Segur que vas estar genial, em sap molt gre no haver-vos pogut escoltar! Però segur que vau estar molt bé!
  Petonets!

 3. L’he mig escoltat, però no he arribat fins on vosaltres parleu. Quina il·lusió!!! És clar que us ho mereixeu, i tant!!! Demà, amb més tranquil·litat, us escoltaré. Enhorabona!!! Em fa molt content que es fixen amb els vostres magnífics blogs. Això és només el començament, segur. Besades

 4. Moltes felicitats, noia! Estàs feta tota una blocaire mediàtica!
  T’acabo d’escoltar a Ràdio Sabadell i has estat fantàstica.
  I com aquest matí no he estat a casa, tampoc t’he pogut seguir a ComRàdio, però ara m’acabo de connectar i he escoltat amb molta atenció tot el programa de la Mireia. M’ha agradat molt!!!
  Un petó

 5. Moltes felicitats, aviat seràs tu la cuinera més mediàtica!!!! No us he pogut escoltar, a aquesta hora estem a la platja fent de mare, a veure si ho faig un dia d’aquests per internet.

 6. Heu estat genials!, fresques i clares. La Mireia com sempre tant informal i divertida. Es nota que us té confiança.M’ha fet molta il.lusió escoltar-vos. (aquest canvi de look t’està molt bé!,perdona que et faci un comentari personal), a reveure !

 7. Moltes gràcies a tots!
  La veritat és que a el programa “amb molt de gust” de Ràdio Sabadell està molt bé. L’equip és super jove però estan fent molt bona feina. Em van fer sentir molt còmode, com si fos a casa! M’ho vaig passar genial amb ells i a sobre em van regala coca de vidre, je je ej…
  Espero que el setmebre puguin continuar i ja saben que poden comptar amb mi pel que sigui 🙂

 8. Hola a tots!
  Sóc la Maria Mas, del programa “Amb molt de gust” de Ràdio Sabadell. Gemma, m’alegro que t’ho passessis tan bé al programa! I, des d’aquí, aprofito per convidar-vos a tots a escoltar-nos cada dia d’una a dos quarts de dues del migdia, a la 94.6 de l’FM. I pels qui viviu fora de Sabadell (o a aquesta hora estigueu fent de mares i pares a la platja), us convidem a seguir-nos a través del podcast http://www.radiosabadell.fm/alacarta.
  I esperem retrobar-nos el setembre 🙂

 9. Maria, quina il·lu que passis per aquí 🙂
  Estic segura que a partir d’ara tindreu més oients, je je je…
  I el setmebre espero poder seguir escoltant-vos, eh? 😉

 10. Hola Gemma. No sé si vius a Sabadell però veig que sovint fas coses per allà. Jo visc a Sabadell i m’agradaria preguntar-te si organitzes algun curs de cuina per Sabadell o si en saps s’algun fet per algú altre que estigui bé?

 11. Hola Marina, sí que visc a Sabadell. Per cert, aquest cap de setmana estem de Festa Major, eh? 🙂
  Jo no organitzo cursos de cuina, ni a Sabadell ni enlloc… a vegades anem als cursos de cuina gratis del Bonpreu i del Caprabo que es fan a Barcelona (a Sabadell res de res 🙁 )
  Sé que a la botiga Rubiralta (davant de Correus) fan cursos, però s’han de pagar. Si passes per la botiga segur que t’informaran 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *