Reprenem les classes de cuina?

Data
6 de setembre de 2010
Creat per

Mica en mica anem agafant el ritme del curs. I els tallers de cuina gratuïts al Bonpreu i al Caprabo també han començat! Us apunteu?

Tallers amb el David Lienas a l’Espai Consum del Bonpreu:

Durant aquest setembre només tenen previstos 3 dies de tallers i ja estan força plens, de manera que ens han tornat a reservar places per 2 dies diferents, ja que tots junts no cabem en un sol dia. Tenim 15 places reservades pels divendres 10 i 17 de setembre a les 18h de la tarda a l’Espai Consum del Bonpreu al carrer Sicília de Barcelona.

El taller serà un monogràfic de galetes, tan dolces com salades, unes receptes que segur ens donaran molt de joc per aperitius o postres. Pinta molt interessant, oi?

Taller al Club Social Caprabo: (però sense la Mireia Carbó, snif, snif…)

Suposo que tots ja sabeu que la Mireia Carbó fa una pausa temporal a les classes de cuina al Caprabo… Però no patiu, que ha promès que així que pugui tornarà, eh?

Tot i així, la Mireia no s’ha oblidat de la colla de blocaires i ens ha reservat places per a un taller de cuina amb formatge Philadelphia on faran tres receptes amb formatge: un plat de pasta, unes patates farcides i una pizza. Prometen, oi?

Tenim 30 places reservades pel dimecres 22 de setembre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. No serà el mateix sense la Mireia, però ha promès que aquell dia hi serà i ens vindrà a saludar.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Divendres 10 de setembre a les 18h al Bonpreu: Teresa Graell, Dolors Reverté, Xavi Valls, Roser Soley, Marta Giralt, Josep Colet, Glòria Moreno, Maragda Royo, Vicent Pons, Mercè Corbera, Sefa Costa, Miquel AraAsunción Caballeria, Montserrat Moragas i Gemma Clofent.

Divendres 17 de setembre a les 18h al Bonpreu: Manuel Machado, Erundina Gonzalez, Josep Bayé, Meritxell Ventura, Montse Gutiérrez, Cris Busto, Marta Caminal, Isabel Bravo, Joan Hernández, Glòria Mateo, Carme Arce, Sara Maria AixàsAnna Genís i Rosa Lleonart.

Dimecres 22 de setembre a les 19:30h al Caprabo: Maria Rodríguez, Neus Monfort, Erundina Gonzalez, Gemma Mascaró, Josep Bayé, Montserrat Moragas, Monika Aranguren, M. José Maicas, Esther Garcia, Cristina BrugarolasTeresa Graell, Marina Fonoll, Cris Busto, Marta Caminal, Xavi Valls, Roser Soley, Isabel Bravo, Rosa M. Pérez, Marta Giralt, Josep Colet, Glòria Moreno, Mercè Corbera, Pilar Villa, Carme Arce, Sara Maria Aixàs, Oscar Gómez, M. Cristina Couto, Laia Gómez, Anna Genís, Rosa Lleonart, Joan JovéM. Àngels Mariano i Gemma Clofent.

Animeu-vos, que és l’ocasió per retrobar-nos després de l’estiu!

Comparteix

54 comentaris a “Reprenem les classes de cuina?”

 1. Hola Gemma, gràcies un cop més per fer d’enllaç!, voldria assistir, a ser possible, aquest dv dia 10 a les classes de Bonpreu, i el dia 22 a Caprabo.Crec que tens el meu nº,però per si de cas: 801307 441316 (mercè corbera simón).Gràcies!

 2. Bon dia guapíssima!!
  M’agradaria apuntar-me al divendres 10 per les classes del Bpnpreu i també a la del Caprabo del 22… pot ser?? 🙂
  Crec que ja tens les meves dades,oi?
  Petons

 3. Hola Gemma!

  Jo ja estic apuntada al del 17 de Bon Preu, hi vaig amb la meva cosina. No hi ha manera de coincidir, eh!! Em sembla que de la resta no coneixo a ningú…vaig a mirar… 🙂

 4. les meves dadas , millor dit el numero de la targeta del Caprabo son 2 801067 609216
  ISABEL BRAVO RUIZ i si cal la del ESCLAT 921503 000337 0110.
  Gracies un altre vegada.
  Si veus que el día 17 es més plé que el 10 em pases al 10

 5. Hola Gemma,
  És la primera vegada que t´escric. T´he seguit en aquesta aventura culinària gairebé des del principi. Dissabte vaig mirar-me els cursets que has propossat, quina casualitat, però ho hi puc assistir. Diumenge és el meu aniversari, dissabte és festa, i ho he de preparar tot…faré un pastís de la teva llista…un de xocolata. N´he fet molts i d´altres d´autodidactes…diuem que em quedem molt bé.
  M´hauria agradat coneixe´t…una altre vegada serà.

 6. Hola Gemma. M’agradaria apuntar-me al curset del dia 22 al club Caprabo. El meu número de tarja és el 2801337 755919 (no sé si el primer número “el 2” també hi ha de ser perquè està com desplaçat a l’esquerra.
  Es la primera vegada que m’apunto i no sé quin passos he de fer o com saber si hi estic apuntada.

 7. Hola! He arribat aquí per casualitat perquè estic interessada en apendre alguna cosa de cuina ja que els meus plats són molt bàsics i estic avorrida.
  M’agradaria apuntar-me al taller de Caprabo el dimecres 22 de setembre a les 19:30h.
  El meu número de client de Caprabo és 2.801228.081813

 8. Hola Gemma, t’agrairia apuntessis per al dia 22 a la classe de Caprabo a una bona amiga: Monika Aranguren, ara no tinc el seu nº de la tarja Caprabo però te’l dic de seguida si ho necessites. Gràcies!

 9. Socorrrrrrr….¡¡¡¡¡ i més socorrrrrrr…..¡¡¡¡¡ a veure si pot ser el dia 10 a les 6, sinó la segona opsió divendres 17 a les 6… i per última el dimecres 22 a les 19.30, sempre em pasa igual ho bé m’ha adelanto en els aconteixements o bé se’m passa totplegat.
  Ja em diràs alguna cosa, demano disculpes i gràcies.

 10. Gemma,
  després d’un any d’incompatibilitat horària (dijous) … he vist que aquesta es fa en dimecres …
  que encara estic a temps d’apuntar-me?
  Seria Divendres 17 per la classe d’Espai Consum i la del Caprabo del Dimecres 22
  Ja em diràs!!!

 11. Gemma,
  després d’un any d’incompatibilitat horària (dijous) … he vist que aquesta es fa en dimecres …
  que encara estic a temps d’apuntar-me?
  Seria Divendres 17 per la classe d’Espai Consum i la del Caprabo del Dimecres 22
  Ja em diràs!!!

 12. BONA TARDA GEMMA, JO TENIA RESERVA PER VENIR A LA CLASSE DEL DIA 17……..HO SENTO MOLT PERÓ M’HA SORGIT UN IMPREVIST I NO PODRÈ ASSISSTIR-HI!!!GRRR 🙁

 13. Hola, m’agradaria participar als cursos de cuina de Caprabo i no sé com fer-ho, jo visc a Badalona però no tinc cap problema en venir a Barcelona. Puc anar tant de matí com de tarda. Esero resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *