Taller d’aperitius i entrants amb en David Lienas

Data
22 de novembre de 2010
Creat per

Divendres vam anar tota la colla blocaire a la classe de cuina de l’Espai Consum del Bonpreu. Allà en David ens va fer un monogràfic d’aperitius espectacular:

Aquest taller ens havia creat moltes expectatives, qui més qui menys ja està pensant en quines receptes farà pels àpats de Nadal. I val a dir que no ens va decebre gens! El David va preparar quatre aperitius originals, ideals per sorprendre els convidats més exigents: uns bunyols de sípia amb el seu cruixent, un cafè irlandès de gambes, un tast de pa amb tomàquet i anxova i un gratinat de garotes. Sols pel nom ja es veu que havia de ser espectacular, oi?


La classe va seguir un ritme trepidant ja que la complicació de les receptes feia que haguéssim de saltar d’una a l’altra per poder acabar-les totes a temps. Tot i així, les idees van quedar molt clares i el resultat ens va entusiasmar a tots. Vam poder tastar els plats i personalment el gratinat de garotes el vaig trobar sensacional. També em va agradar molt la idea del tast de pa amb tomàquet, potser la recepta més senzilla de totes però no per això la menys sorprenent.

I com sempre, amb en David vam aprendre un munt de noves idees i de nous trucs. Mireu si no, quina bona idea ens va donar per fer els bunyols tots iguals, rodons i ràpidament: amb l’ajut d’una màniga pastissera i d’unes tisores, anar tallant trossets iguals de massa fent-los caure directament sobre la paella de fregir. Brillant!

Com sempre, vull agrair des d’aquí en nom de tots la paciència que té en David amb tota la colla, ja sap que aquestes sessions de cuina es converteixen en sessions fotogràfiques… I també agrair l’especial atenció que ens dediquen sempre a l’Espai Consum, permetent-nos anar tota la colla junts a aquestes classes tan apassionats.

Moltes gràcies!

Comparteix

32 comentaris a “Taller d’aperitius i entrants amb en David Lienas”

 1. Quines receptes més originals !. Quina llàstima no haver pogut vindre. Però confio que tu ens faràs una bona demostració com sempre. Gràcies i esperant les receptes.
  Rosa Lleonart

 2. Quina pena no haver pogut venir!!! espero que aneu posant les receptes per anar-las imprimint i poder fer-las, encara que no és igual que estar allà i sentir-las de viva veu del David!
  Bé, ja estic molt recuperado i espero poder anar la propera vegada!
  Petonets

 3. No nos extramña que la clase fuera trepidante y que disfrutaras de cada una de las recetas, ya que se ven muy apetecibles.

  Es estupendo esto de juntarse los bloggers y participar en talleres.

  Nosotros ayer, si que nos acordamos de tí, ya que tuvimos la suerte de poder asistir a una clase magistral del gran maestro pastelero Paco Torreblanca, donde disfrutamos de lo lindo.

  Besotes

  Ana y Víctor

 4. Gemma, m´ho vaig passar d´allò més bé… Va ser la primera classe de cuina en la meva vida, amén de la TV; em va agradar molt el xupito de tomàquet i, sobretot, com tu bé dius els truquets i els consells culinaris dels productes…llàstima que tots anem atrafegats i que després no hi hagués més temps, almenys jo, per xalar una mica…

 5. Les classes amb el David sempre són trepidants, però aquesta vegada… es va superar!. Quantes coses en dues hores escasses!. Els bunyols de sípia, sublims!. Amb el teu permís, et “robaré” alguna foto, les meves van quedar fetes un “xurro”!.

 6. Fue una clase estupenda y como siempre el David la borda.Me gusto mucho coincidir con la mayoria de los blogesfera en persona la proxima vez que convoques intentare hacerlo por vosotros si no os importa.
  Adeu
  miquel

 7. Ei! tinc ganes de veure la recepta d’aquests bunyols de sípia, han de ser pur gust de mar! originals i festius. Ja me’ls imagino, Gemma no em podré esperar gaire més jeje
  petons! 😉

 8. Bon dia Gemma,
  Realment aquestes classes deuen ser sensacionals, només cal veure les fotos. Et volia dir el ja dit, moltes gràcies per les teves receptes, aquestes si que son sensacionals. Cada cop que miro les fotos del pastís em sorprenc més, ni m’ho crec que ho hagi fet jo, però lo vostre si que són classes magistrals, ho feu facil. Bé, i de gust t’he de dir sencacional, gens carregat de sucre, per assavorir cada mossegada.
  Una abraçada i fins la propera.
  Gemma 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *