Comença la nova temporada de tallers de cuina!

Data
7 de setembre de 2011
Creat per

La millor manera d’agafar el ritme després de les vacances d’estiu és reprendre les classes de cuina, oi? A més, aquest setembre la Mireia Carbó torna al Caprabo, de manera que tornem a tenir les dues cites mensuals que esperem molts blocaires de cuina. Us apunteu?

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 16 de setembre a les 18h a l’Espai Consum del carrer Sicília de Barcelona. De moment encara no sé les receptes concretes, només sabem que són receptes saludables i de cuina de mercat. Així que les sàpiga les poso 🙂

En David Lienas no farà aquest taller, cosa que ens sap molt greu ja que després de tant temps ens sentim molt a gust amb en David i li tenim molta estima. Tots el trobarem molt a faltar. Sort que vindrà en Pep Nogué, que coneixem d’altres vegades i sabem que també ho fa molt bé 😉

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo: 

Tenim 35 places reservades pel dijous 29 de setembre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Genial! És la classe més esperada de l’any, després que la Mireia Carbó ha estat de baixa tot el curs passat… Tornarem a gaudir d’un taller molt interessant amb les bromes de la Mireia i les receptes pràctiques i bonissíssimes que ens explicarà!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Divendres 16 de setembre a les 18h al Bonpreu: Teresa Bover, Josep Bayé, Enric Bayé, Gemma Serrano, Sefa Costa, Maria Rodríguez, Josep Colet, Glòria Moreno, Cristina Tercero, Roser Soley, Xavi Valls, Isabel Bravo, Miquel AraSión Caballeria, Joan JovéM. Àngels Mariano, Montserrat Moragas, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Dijous 29 de setembre a les 19:30h al Caprabo: Teresa Girona, Montse Lluís, Gemma Mascaró, Joan Palou, Conxa Agostinho, Teresa Bover, Roser Font, Mercè Vallcorba, Teresa Graell, Cristina Brugarolas, Miquel Angel Roque, Carme Cañisa, Gema Seca, Josep Bayé, Cristina Couto, Laia Gómez, Oscar Gómez, Enric Bayé, Rosa Lleonart, Gemma Serrano, Sefa Costa, Neus Monfort, Erundina González, Maria Rodríguez, Marta Casado, Eva Flores, Miquel Martin, Cristina Tercero, Marina Caliz, Laura Baltrons, Roser Soley, Xavi Valls, Isabel Bravo, Miquel AraSión CaballeriaM. Àngels Mariano, Montse Mirabet, M. José Maicas, Montserrat Moragas, Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que el nou curs ja ha començat!

Comparteix

38 comentaris a “Comença la nova temporada de tallers de cuina!”

 1. Com be dius ja comencem la temporada, nosaltres ens apuntem a les dues sessions. Moltes gràcies per la teva dedicació a mantenir aquestes trobades entre tots els blocaires. Petons. Joan i M. Àngels

 2. Hola Gemma: Tot torna a la normalitat.
  Tu com sempre pendent d’els tallers.
  Gràcies per la teva dedicació.
  m’agradaria asistir a poder ser, als dos tallers.
  Si es posible, fins el 16 a Bonpreu i el 29 a Caprabo.
  petons i altre vegada gràcies.

 3. Hola Gemma!!

  Tenia unes ganes de poder anar a un altre taller i per fi ja hi puc anar!
  Apunta’ns, si us plau, a la Marina Caliz i a mi, Laura Baltrons.
  Crec que ja tens els nostres nums de targeta, de l’altre vegada.
  Petonets!!

 4. Bones Gemma …
  no t’he dit res fins ara, però ja he vist que has disfrutat amb l’stage i a les vacances … comences amb les piles supercarregades. Molt bé!!!

  Bé, doncs ens apuntem, la Neus Monfort i l’Erundina González, al curs de la Mireia Carbó (29 de setembre). Les meves dades ja les tens.

  Gràcies per la feina que fas!!!

  Erundina

 5. Algun consol havia de tenir perquè m’hagin fet canviar d’horari, i poder assistir a les classes de cuina sense haver de demanar favors a ningú és un dels millors. Així és que, per favor, m’apuntes a tots dos.

  Com que fa tant de temps, no sé si ja tenia el carnet de Capbrabo la darrera vegada que vaig assistir a un dels cursets de la Mireia, pel que, per si un cas, aquí et deixo el número:

  801216 744119 (al davant, separat i com si fos un nombre elevat, hi figura el 2).

  Una abraçada!

 6. Gemma, a mi m’encantaria anar a un curs d’aquests, mai hi he pogut assistir, el problema és que s’ha de ser soci de bonpreu o alguna cosa així!?? és que no ho acabo d’entendre!! gràcies per la resposta! petons guapa

 7. Hola Gemma,mira que Cristina me ha apuntado al de BonPreu del Pep,pero el 16 no puedo ir ya que estare fuera de Barcelona, ruego me borres y ocupe la plaza otro.Gracias y perdona la molestias causadas
  Al de Mireia y voy y encantado de volver a verla
  gracias por todo
  peto
  miquel

 8. Enric, ole ole ole!!!!

  Silvia de “y sigo en la cocina”, m’has de passar totes les teves dades: COGNOM, E-MAIL (el que has posat no és correcte!) i NUMERO CAPRABO. Si no tens la tarja no passa res, ja te la faran allà 😉

  Roser, t’acabo de contestar per correu. T’apunto als dos? 🙂

  Miquel A., benvingut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *