Últims tallers del curs!

Data
30 de juny de 2012
Creat per

Això ja s’acaba… ja tenim les dates per les últimes classes del curs, les del mes de juliol. Tot i que molts ja sereu de vacances, segur que trobeu l’estona per venir a les classes, oi?

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel dijous 26 de juliol a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Encara no sé quines receptes farà la Mireia Carbó, però així que les sàpiga les poso, ok? Segur que com sempre seran pràctiques, originals i, sobretot, bonissíssimes!

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 27 de juliol a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un taller de taller de sopes refrescants ideal per la calor que fa aquests dies!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dijous 26 de juliol a les 19:30h al Caprabo: Magnolia Escolano, Carme Cañisa, Maria Rojas, Jordi Ferrer, Maite Moltó, Gema Seca, Maragda RoyoSílvia SotoIsabel Bravo, Neus Sunyé, Sefa Costa, Rosa Isabel GarciaLaura Solanilla, Cristina Sanaüja, Pilar Villa, Sara Maria Aixàs, Rosa Lleonart, Miquel Angel RoqueCristina Brugarolas, Carme Fabregat, Glòria Moreno, José Luis Marcos, Ma José Maicas i Maria Rodríguez.

Divendres 27 de juliol a les 18h al Bonpreu: Arnau Clofent, Patrícia Mussons, Isabel Bravo, Sefa Costa, Rosa Isabel GarciaLaura Solanilla, Cristina Sanaüja, Pilar Villa, Sara Maria Aixàs, Genís Vinyals, Rosa Lleonart, Alicia González, Montserrat López, Miquel Angel RoqueCristina Tercero, Tzu Chien Chiu, Joan JovéMa Àngels MarianoMaria Rodríguez i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que serà el comiat de l’estiu!

Comparteix

25 comentaris a “Últims tallers del curs!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *