De vacances i nou stage: “macarons” Enric Rosich

Data
4 de juliol de 2012
Creat per

Per fi arriba el moment més esperat de l’any, el moment de tancar la barraca uns dies i dedicar-nos a descansar i a fer allò que més ens agrada.

Aquest any, per circumstàncies familiars (eufemisme per dir que el calendari de la gira dels Amics de les Arts no deixa altres opcions, je je je…) només podrem fer una setmaneta de vacances al Pirineu, que aprofitarem al màxim per escalar i pujar tresmils.

I després… tatxan, tatxan…. torno a fer un stage de pastisseria! En aquesta ocasió a l’obrador de l’Enric Rosich, que té una preciosa pastisseria al centre comercial Les Arenes, una boutique amb els detalls tan ben cuidats que sembla una joieria. L’Enric s’ha especialitzat en macarons, aquests dolços francesos tan de moda que representen el més xic de la pastisseria en miniatura; puc dir sense equivocar-me gaire que els macarons de l’Enric són dels millors fora de París 😉

 


Amb l’experiència de l’any passat a Bubò ja sé què m’espera: jornades llarguíssimes des de primera hora de la matinada, treballant a tope i rendint al màxim nivell. Tot un repte que espero tornar a aconseguir!

Bones vacances!

Comparteix

41 comentaris a “De vacances i nou stage: “macarons” Enric Rosich”

 1. Que passis unes molt bones vacances Gemma! Ni que només sigui una setmaneta segur que en tindràs prou per a recarregar les piles. A més, poder fer el què t’agrada, com ara aquest stage, també es pot considerar com unes “vacancetes” encara que hagis de matinar, no? Segur que durant la resta de l’any no podries fer-ho… Doncs això, a disfrutar moltíssim, ok? Petons!

 2. Oitan que aconseguiràs el repte!! Gaudiu moltíssim d’aquests muntanyes, per mi són màgiques!! aquest dissabte vénen a Igualada els Amics de les arts! llàstima que no hi podré ser, també voltaré per les muntanyes del Pirineu! 😉

 3. wuala, o sigui que els que vagi a comprar a partir de l’agost tindran el teu art?

  doncs si si, anirem!

  Bona estada pels Pirineus … i a disfrutar dels dolços i de la bona música!!!!

  Bona feina!!!

 4. Wooowwww!!!! quina enveja!!! Saps que encara no he vist aquesta botiga, n’he sentit a parlar i en tinc moltes ganes.
  Que gaudeixis molt de les vacances i t’esperarem a la tornada..
  Petonets guapa

 5. ostras Gemma que bueno que puedas hacer el stage con el Enric,me encantan sus macarrons cuando pasamos por las Arenas la Maribel y yo no podemos pasar sin ir por su tienda y llevarnos algunos, seguro que saldras sabiendo el truco de como hacer los macarrons bien siempre, no unas veces si y otras no como me pasa a mi.Y espero que me cuentes la formula secreta¡¡¡
  Bueno ya volveremos a vernos en Septiembre si sigues con las clases de Caprabo i Bonpreu o en algun evento,y gracias por la labor que haces con la organizacion de las clases.
  Bonas Vacances Gemma

 6. Gemma, espere que gaudesques d’aquestes vacances tan mogudetes! Una altra manera de descansar, oi? I ja t’ho vaig dir fa temps: vas camí de la professionalització més perfecta (la de fer allò que ens agrada, i aprendre’n dels millors). Fas una envejaaaaa!!
  Besets

 7. Bones vacances Gemma!! Ostres, avui m’he menjat 3 macarons de la botiga que m’ha portat el Miquel… i és que són .. no se una delícia de les millors. Espero que ens expliquis algun truqui per fer-los. Petons!!!

 8. Ja se sap que això de la música se sol vendre a l’estiu i els caps de setmana… sort que ets de bon conformar! Ja veuràs com l’stage serà una nova experiència inoblidable i tan bona o millor que la de l’any passat!

 9. Tienen una pinta estupenda, colorista, y seguro que exquisitos.

  Siempre que vemos los macarons, nos acordamos que es una de las recetas que tenemos pendientes de hacer, y que vamos dejando día tras día.

  Besotes y a disfrutar de las vacaciones.

  Ana y Víctor

 10. Que bé Gemma..un stage amb l’Enric,,ja diràs que tal i si t’han sortit a casa els macarons..jo vaig fer un curs amb ell el passat més de Febrer Soler i Graells, i vaig aprendre molt , encara que no és el mateix fer-los en un obrador que amb el forn de casa….però és un repte prou interessant…els colors , els gustos, veure com pugen tots al mateix compàs dins del forn…m’encanten!!!
  Moltes felicitats per l’stage i per les vacances

 11. No he pogut visitar blogs desde fa mesos i no heu parat! Veig que tu com sempre, i a sobre treballant i aprenent a les vacances, ets incansable!

  Descansa molt i apren per ensenyar-mos coses bones 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *