Arrenca la nova temporada dels tallers de cuina

Data
7 de setembre de 2012
Creat per

A l’última entrada vaig prometre que els nous posts ja serien com els de sempre. I ja veieu que compleixo: avui vinc amb la nova proposta dels tallers de cuina del setembre, una excusa perfecta per agafar el ritme després de les vacances.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 21 de setembre a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic de cuina amb vi, cava i cervesa, amb receptes sorpresa fins a l’últim moment. Portarà cervesa Keks? 😉

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 30 places reservades pel dijous 27 de setembre a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia Carbó farà un taller dedicat a les postres catalanes amb tres receptes ben tradicionals: pastissets de cabell d’àngel, ametllats i menjar blanc.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Divendres 21 de setembre a les 18h al Bonpreu: Angeles Aparicio, Carmen Cruz, Neus Garcia, Pilar Villa, Gemma Serrano, Genís Vinyals, Marga PradasMiquel MartínNeus SunyéAnna Sferopoulou, Elia Varela, Ana NualartSara Maria Aixàs, Rosa Lleonart, Isabel BravoMarina AntúnezLaura SolanillaCristina TerceroMaria Rodríguez, Magnòlia Escolano, Miquel AraSion CaballeriaJoan JovéMa Àngels Mariano i Gemma Clofent.

Dijous 27 de setembre a les 19:30h al Caprabo: Margarita Sancho, Berta Grau, Pilar Villa, Neus Serra, Maragda RoyoCristina Brugarolas, Carme Fàbregues, Rosa Maria PérezNeus SunyéAnna Sferopoulou, Elia Varela, Ana NualartSara Maria AixàsYuliya Dovgopola, Rosa Lleonart, Isabel BravoLaura SolanillaMaria Rodríguez i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos, que ens hem de posar les piles!

Comparteix

35 comentaris a “Arrenca la nova temporada dels tallers de cuina”

 1. Bon dia Gemma, espero que hagis tingut unes bones vacances. Si us plau apuntan’s a Ana Maria Pérez y a mi Montserrat López al taller d’en Pep. Gràcies

 2. Aquests horaris amb la canalla em maten…Només vaig poder anar-hi un cop i va ser fantàstic!
  La cuina amb vi, cervesa i cava m’interessa molt, a veure si m’ho puc arreglar.
  Per cert, Gemma merci pel comentari de les mores, suposo que ja deus haver vist la resposta….
  Abraçades

  Jordi

 3. Hola Germma, jo tampoc no he anat mai a cap dels cursos ni del Bonpreu ni del Caprabo perquè sempre me’n adono tard. Podria apuntar-me també a tots dos com l’Ana?
  Número tarja Caprabo: 2800260308711
  Gràcies!!!

 4. HOLA, es la primera vegada que us escric. Hi magradaria molt poder asistir al curs de la Mireia ja que m’agrada molt com far la cuina, l’ascolto cada dia per la radio.Moltes gracies

 5. Hola,
  M’agradaria poder assistir amb vosaltres a la classe de la Mireia Carbó, el dia 27 de setembre. M’agrada i segueixo el teu blog, però és la primera vegada que escric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *