Classe de Nadal amb la Mireia Carbó

Data
10 de novembre de 2012
Creat per

Ja tenim data per la classe de la Mireia més esperada de l’any, la classe dedicada a les receptes de Nadal!

Tenim 20 places reservades pel dijous 29 de novembre a les 19:30h al Club SocialCaprabo del carrer Provença. La Mireia ens farà un monogràfic de Nadal amb receptes ideals per elaborar un menú nadalenc al seu estil: senzill, elegant, pràctic i bonissíssim! Ja sé quines receptes farà: uns pastissets de lluç i marisc amb salsa nadalenca, uns rodonets de pollastre farcits amb salsa de pinyons i codonyat i una sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró. Només pel nom ja prometen molt!!!!

Aquest cop la dinàmica per apuntar-se és una mica diferent, ja que la classe NO és gratuïta. Caldrà passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar un tiquet per valor de 6 euros. A continuació podreu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Per apuntar-vos deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i el número de la vostra tarja client (si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo). Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntatsRuben Hernández, Carme Gallofré, Rosa Maria Pérez, Neus Soria, Maria Teresa Suñer, Magòlia Escolano, Miquel Angel Roque, Ia Calvet, Victòria Mullor, Anna Maria Llopart, Anna Maria Pérez, Montserrat López, Teresa GraellMontse LluísNeus Marti, Teresa Ricart, Miquel MartínIsabel Bravo, Sefa Costa, Lola Garcia, Cristina Brugarolas, Carme Fàbregues, Glòria Moreno.

Vinga, animeu-vos, que les receptes de Nadal de la Mireia Carbó sempre triomfen!

Comparteix

29 comentaris a “Classe de Nadal amb la Mireia Carbó”

  1. Hola Gemma si encara queden places em pots apuntar, per mi és el primer cop. fins ara no he pogut participar per la meva feina, ara tinc temps!!
    Moltes Gràcies.
    carme Gallofré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *