Nous tallers de cuina

Data
8 de gener de 2013
Creat per

Després de l’aturada per Nadal, avui vinc amb noves propostes de tallers de cuina. Es tracta de començar l’any nou amb energia!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 30 places reservades pel dijous 31 de gener a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia ens farà tres receptes de postres ben variades: carrot cake with frosting of cheese, pastís d’ametlles i pets de monja. Un mix de receptes americanes i catalanes per llepar-se els dits!

Recordeu que ara la dinàmica per apuntar-se és una mica diferent, ja que la classe NO és gratuïta. Cal passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar un tiquet per valor de 5 euros. A continuació podeu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 15 de febrer (febrer, eh? Que el gener ja el tenim reservat aquí!) a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic de cuina amb carmanyola, un tema d’actualitat que interessa a tothom, sobretot en temps de crisi i en plena “cuesta de enero”.

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i, sobretot a quin taller us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats:

Dijous 31 de gener a les 19:30h al Caprabo: Carme Cañisa, Maria Rojas, Gema Seca, Victòria mullor, Rosalia Calvet, Magda Pallàs, Isabel BravoMaria Rodríguez, Magnòlia Escolano, Glòria Moreno, Neus Sòria, Anna Maria Llopart, Sefa Costa, Maragda RoyoNeus GarciaSara Maria AixàsNúria Tirado, Angeles Aparicio, Teresa Ricart, Teresa Graell i Gemma Clofent.

Divendres 15 de febrer a les 18h al Bonpreu: Magda Pallàs, Margarita Sancho, Maria Rodríguez, Magnòlia Escolano, Lali Batlle, Glòria Moreno, Cristina Sanahuja, Marina AntúnezMontse LluísYuliya Dovgopola, Sefa Costa, Neus Sunyé, Montserrat López, Ana Maria Pérez, Neus GarciaSara Maria AixàsMarga PradasGemma SerranoNúria Tirado, Angeles Aparicio, Rosa Isabel GarciaLaura Solanilla, Marta Masqué, Teresa Ricart, Ana NualartCristina TerceroMiquel AraSion CaballeriaTeresa Graell i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Dolores Cabello, Pilar Villa, Joan JovéMa ÀngelsIsabel BravoAnna Sferopoulou.

Vinga, animeu-vos, que el 2013 ja ha començat!

Comparteix

43 comentaris a “Nous tallers de cuina”

  1. HOLA GEMMA,Pots apumtar-me per la Mireia el día 31 !!!!!!!gràcies.
    Ens veiem el 18 a les 18.je je. la veritat en fa molta il-lusió.
    bona nit !!!!!!!!!!

  2. hola gemma, ens pots apuntar a nosaltres per el dia 31 ? victòria mullor i rosalia calvet ,ja tens els e-mails, però si vols t’els torno a enviar.

  3. Hola no se si som a temps La Carme Cañisa, Maria Rojas i jo Gema Seca per anar al curs del Caprabo amb la Mireia Carbó, Moltes gracies per avançat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *