Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Raül Balam

Data
19 de gener de 2013
Creat per

L’Espai Consum del Bonpreu continua el cicle de sessions de cuina magistrals amb xefs guardonats amb estrelles Michelin. En aquesta ocasió el mestre serà en Raül Balam, xef del restaurant Moments de l’hotel Mandarin Oriental de Barcelona, guardonat amb dues estrella Michelin. La sessió magistral es farà el proper dijous 31 de gener a les 18:30h a l’Espai Consum, amb només 20 assistents entre clients del Bonpreu i lectors de la revista CUINA.

Tal i com porta fent en les anteriors edicions del cicle, Bonpreu vol premiar l’entusiasme que el grup de blocaires mostra amb les activitats que organitza cada mes i per això ens ofereixen 5 invitacions a sortejar entre els assistents d’algun taller de cuina durant aquest any. UAU!!!!!!!!!!!

Els que vulgueu participar al sorteig (i que heu vingut algun cop als tallers del divendres al Bonpreu) podeu deixar un comentari aquí. Teniu temps fins aquest dimarts 22 de gener a les 12h de la nit. Divendres, l’equip de l’Espai Consum farà el sorteig de les invitacions i el dissabte publicaré el nom dels guanyadors.

Animeu-vos i moooooolta sort!

Comparteix

30 comentaris a “Sorteig pel “Cuinem amb Estrella” amb Raül Balam”

  1. M’encantaria que em toqués tan per tenir la oportunitat de poder assistir a un taller amb un cuiner de primer nivell com perquè coincideix que el 31-1 és el meu aniversari.

  2. M’apunto… dues vegades seria massa sort… ! per cert, encara no tenim les eceptes de la que vam fer al desembre… l’hem demanat un mun de vegades ires… l’altre dia se’m va passar. Eren plats molt bons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *