Nous tallers de cuina

Data
2 de març de 2013
Creat per

Ja tenim dates pels nous tallers de cuina. Ara que ja hem agafat el ritme, es tracta de no parar!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 25 places reservades pel dijous 21 de març a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. La Mireia farà tres receptes de Quaresma, perfectes per l’època, just a punt de començar la Setmana Santa.

Recordeu que la classe no és gratuïta. Cal passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar un tiquet per valor de 5 euros. A continuació podeu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 19 d’abril a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic sobre dolços de cullera, un tema que em té realment intrigada…

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i a quin taller us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats:

Dijous 21 de març a les 19:30h al Caprabo: Sara Nogales, Margarita Sancho, Glòria Vila, Montse Carrera, Ivet Ibañez, Laura SolanillaSara Maria Aixàs, Anna Forrellat, Jordi Taravilla, Magda Pallàs, Rosalia Calvet, Isabel Bravo, Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Ma Àngels Mariano, Victòria Mullor, Neus GarciaMaria RodríguezCristina Brugarolas, Maria Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Divendres 19 d’abril a les 18h al Bonpreu: Anna Forrellat, Teresa Ricart, Jordi Taravilla, Magda Pallàs, Marina Antúnez, Rosalia Calvet, Miquel AraSion CaballeriaGlòria Moreno, Ana Maria Perez, Montserrat López, Genís Vinyals, Lourdes Aguilo, Anna Llopart, Magnolia Escolano, Joan JovéMa Àngels Mariano, Victòria Mullor, Neus GarciaNeus SunyéAna NualartMaria RodríguezIsabel BravoGemma SerranoCristina TerceroCristina Brugarolas, Maria Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Sara Nogales, Rosa Lleonart, Glòria Vila, Cristina Sanaüja, Laura Solanilla i Sara Maria Aixàs.

Vinga, vinga, animeu-vos!

Comparteix

32 comentaris a “Nous tallers de cuina”

  1. Bon dia! Aquesta setmana he trobat el teu blog i estic flipant! Sóc molt afeccionada a fer postres i ja m’he estrenat amb el braç de gitano de xocolata :SENSACIONAL!! A Terrassa assisteixo a classe de cuina des de fa sis anys però per desgràcia la professora plega després de 30 anys de dedicació i de cara a l’any que vé voldria trobar on anar, juntament amb un grup molt ben avingut que hem fet durant aquest temps.
    De moment però, em faria gràcia assistir a tots dos tallers si pot ser. Moltes gràcies per endavant.

  2. Ens agradaria moltissim poder assistir al curs de la Mireia el 21 de març
    som dues , la Montse carrera i l´Ivet Ibañez, pot ser ?
    moltissimes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *