Després de l’èxit del primer Dia CUINA celebrat l’any passat, enguany s’ha decidit repetir la trobada en el marc de la Fira del Porc i la Cervesa el proper 21 de setembre. A més, la festa coincideix amb el número 150 de la revista CUINA, de manera que la celebració encara serà més grossa.
Tal com ja es va fer l’any passat, els bloguers gastronòmics tindran un protagonisme especial: s’ha organitzat el Segon Concurs de Receptes per a Bloguers, amb el pernil cuit com a protagonista. Es tracta que les persones que gestionen un blog gastronòmic enviïn una recepta que contingui el pernil cuit entre els ingredients. La revista triarà 25 finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per cada categoria: recepta creativa, recepta tradicional o recepta saludable.
Els 25 finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells, que inclouran diversos tallers, visites i el dinar al restaurant de la cooperativa Sambucus. A la tarda, durant els actes de la Festa del Porc i la Cervesa donaran a conèixer els tres guanyadors, amb el lliurement dels diversos premis que podeu consultar a la web.
El termini del concurs s’acaba aviat, el 10 de setembre, de manera que ja us podeu afanyar a participar-hi enviant la vostra recepta amb pernil en el formulari que trobareu en aquest enllaç on hi ha tots els detalls ben explicats.
I per tots els que no sou bloguers, el Segon Dia CUINA és obert a tothom. No cal fer inscripcions prèvies i totes les activitats són gratuïtes. Per tant, no teniu cap excusa per faltar-hi! Jo ja m’he marcat el 21 de setembre a l’agenda, així que espero veure-us a tots a Manlleu!
Ara mateix compartim a Gastroblocaires!! 🙂
Genial! Però queda molt poc temps, tothom s’ha d’afanyar a presentar la recepta!!!
A veure si aquest any també tenim sort!!!!! 😉 Faria molta il·lusió tornar al dia Cuina a Manlleu! Creuarem els dits!! 😉
mecatxis, ho he vist tard i ja no arribo…
Jo ja hi vaig participar, a veure si hi ha sort…
Molta sort als participants!
aiii massa justt!!!!
Mmmm… A ver si tengo más suerte este año! 🙂 No es fácil el ingrediente….
MRosa Casanovas diu quant a Salutacions a tothom :Fa temps que us segueixo i ara m’he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho.