Cuina de Nadal amb en Pep Nogué

Data
9 de novembre de 2013
Creat per

Tot i que el fred no vol arribar, mirant el calendari ens adonem que ja som a mitjans de novembre i hem de començar a buscar idees pels àpats de Nadal. Per això ens anirà perfecte el tema del proper taller amb en Pep Nogué: un monogràfic de menús de Nadal.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 35 places reservades pel divendres 13 de desembre a les 17h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un taller de cuina de Nadal, que ja toca anar-hi pensant, oi?

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!

Llista d’apuntats: Pilar Villa, Anna Sfairopoulou, Carme Serrano, Ester Alcaraz, Anna Llopart, Angeles Aparicio, Nuria Vilaseca, Marga Montaner, Laura Vericat, Carmen del Castillo, Neus Suñé, Cristina Sanaüja, Sara Maria Aixàs, Genís Vinyals, Magda Pallàs, Carina Domènech, Marga CastelloteIsabel Bravo, Magnòlia Escolano, Joan Jové, Ana M.Perez, Montserrat López, M.Jesus NovillasTeresa Graell, Mercè San Segundo, Cristina TerceroMaria Rodríguez, Teresa Tolo, Miquel AraSion CaballeriaAna Nualart.

Llista d’espera: Montserrat Moragas, Magalí Reig, Sefa Costa.

Vinga, que cal agafar noves idees per Nadal!

Comparteix

38 comentaris a “Cuina de Nadal amb en Pep Nogué”

  1. volia acompanyar-vos al dia 13-12-2013 la Marga Castellote m´ho a comentat peró sembla que arrivo tard, si teniu un foradet ó alguna anilacció aqui estic eh ? 🙂
    salutacions i mercés

  2. Hola Gemma, com pots veure encara estic viva! A casa hem passat un any molt complicat i ni m’he pogut organitzar ni he tingut esma de baixar a Barcelona. Però enyoro molt els tallers de cuina. Ja sé que és tardíssim, però si per casualitat quedessin places lliures m’agradaria que ens apuntessis a la Magalí i a mi. Si no pot ser no t’amoïnis mirarem d’estar més puntuals el proper mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *