Tornem-hi! 8 anys de la Cuina de Casa

Data
15 de setembre de 2014
Creat per

Hola a tothom!!!!!!
Sí, sí, sí, ja toca obrir la persiana i treure’s la mandra de sobre, oi? Desentumir-se de la vagueria de l’estiu i, sobretot, celebrar que ja fa 8 anys que funciona aquest blog 🙂

M’agrada el primer post del curs: parlar de les vacances i afrontar amb energia renovada la pila de noves receptes dels propers mesos…

Aquest estiu, però, ha estat realment estrany; he fet les vacances el setembre, però he passat un agost força accidentat: un esquinç al turmell de grau 3 i una grip que m’ha tingut dues setmanes senceres al llit. Així que he començat les vacances dèbil i després de tot un mes de baixa de la feina… ben descol·locada, vaja. Però això no significa que no hagi gaudit de les vacances, eh? Al contrari! A un altre ritme i amb menys intensitat, he gaudit a tope els dies que hem passat al Pirineu amb el més important de tot: una bona salut!

Així que aquest estiu no he fet grans escalades ni he pujat grans muntanyes, però he fet passejades més tranquil·les que d’altra manera no hauria fet, i que han sigut igual de boniques. La meva debilitat i el peu a la viruta han estat l’excusa ideal per emportar-nos l’esterilla i fer pànxing sense remordiments 😉

I bé, després de les fotos de rigor, dono per inaugurada la novena temporada de la Cuina de Casa. Espero que gaudiu tan com jo la vostra estada per aquí.

Comparteix

34 comentaris a “Tornem-hi! 8 anys de la Cuina de Casa”

 1. Hola Gemma! ben tornada!!! ja he anat veient per on heu anat passant, quines vistes, quines fotos! i com dius en algun moment, quin país més bonic tenim!!! doncs vinga, engeguem el nou curs amb força i alegria!!! petons

 2. Ben tornada maca! Quines fotos més xules, em fas venir ganes que nosaltres fa moooolt que no anem al Pirineu, últimament no passem del Montseny! Jo també he tingut un problema de saut, vaig estar molts mesos de baixa, de fet aquest es el motiu pel qual vaig començar el blog, perque em moria de fastic al sofà! jejejej Ves per on, el blog m’està donant un munt de satisfaccions així que és ben veritat allò que diuen, “no hay mal que por bien no venga”! Pero ara que ja estic recuperada m’haig d’atrevir a tornar al Pirineu, aquestes fotos tan maques m’han fet venir dentetes!
  Com m’enrollo! me n’alegro de que estiguis totalment recoperada i un altre cop en actiu, una abraçada i ja espero les teves noves propostes!

  Les receptes que m’agraden

 3. Gemma muchas felicidades por estos 8 años de fantastica cuina y que ademas guardo con emoción ya que fuistes el primer blog que visite en silencio asiduamente cuando todavia ni tenia ni el mio.
  A pesar de empezar con mal pie el verano te has podido recupera bastante bien y poder al menos respirar en tus montañas y el aire del Pirineo.Y a lo mejor ya te libras de la gripe del proximo invierno jaja
  Una abraçada

 4. Uff 8 anys són paraules majors! ens anem fent vells jejeje. Moltes felicitats i a cumplir molts més aniversaris i poder gaudir-los. Un petonet valenta (que no tothom arribaria on tu…cuinant i escalant) Muaks!! Mj

 5. Ben tornada Gemma!! I ben recuperada!!! 😀 Veus, a que no està tan malament fer panxing per la muntanya?? jajajajaja!!! Nosaltres en som uns experts!!!! xD
  Ja esperem amb candaletes les teves noves receptes! ^^ I moltíssimes felicitats per aquests 8 anys!! No és gens fàcil ser constant, perseverant i no cansar-se’n.
  Una abraçada!!

 6. 8 anys ja!!! Ets tota una líder en aixó de estar per aquí. Fantàstica fita…
  M’encanta que hagis gaudit de la natura com a tu t’agrada d’un altre manera, i que això t’hagi permès se feliç tambè. Ara, enforteix-te, torna a la montanya poc a poc i sobretot torna a publicar per aquí.
  Petons

 7. Primer que res, enhorabona per aquests 8 anys!! i a veure si t’acabes de recuperar al 100% de la lesió i pots continuar amb la teva passió escaladora i també amb el blog de cuina, clar! un petonàs!

 8. Hola!!!!!!!!!!!
  Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!!
  La veritat és que han estat unes vacances una mica accidentades, però l’important és que tot es va posant a lloc. I encara que poquets, he pogut gaudir uns dies al Pirineu 🙂
  I ara, comença la novena temporada de La Cuina de Casa. Benvinguts!!!

 9. Benvinguda!

  Ja espero de nou les receptes. I sempre em pregunto d’on pots treure tanta imaginació perquè les receptes ja són moltes i encara en fas de noves.

  Felicitats!

 10. Moltes felicitats!!! 8 anys ja… els mateixos que fà que vaig començar a mirar el teu blog! he fet moltes receptes tevés, però mai m’han quedat tan xules com a tu… ho segueixo intentant… ja,ja,ja…
  M’alegro que vagis recuperant el peu!
  Molts petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *