Primera edició del Blog al plat, tot un èxit!

Data
27 d'octubre de 2014
Creat per

Fa just una setmana hi va haver la primera edició del nou repte blogaire “del blog al plat”, proposat per la Mercè de Destapant Cassoles. Recordeu que ja us ho vaig comentar aquí, i que per la primera edició la Mercè em va fer el gran honor de començar pel meu blog 😀

Ara ja es pot dir que aquest nou repte ha començat amb força ja que, tot i ser la primera vegada, hi ha hagut 24 participants! I segur que molts blogaires que no coneixien el repte s’hi aniran afegint de mica en mica. Prepara’t, Mercè, que se t’ha girat feina! je, je je…

Per mi ha estat especialment emocionant. Llegir les versions que els blogaires han fet de les meves receptes i els comentaris sobre el meu blog, m’han fet posar la pell de gallina. Moltes gràcies a tots per la vostra participació! I el més important de tot, és que m’ha servit per descobrir blogs que no coneixia, o que només seguia a través d’Instagram o de Facebook. I com diu la Mercè, aquest és el principal objectiu del repte. Per tant, doble èxit pel repte. Enhorabona Mercè!

Us deixo el recull de les participacions amb els links als seus blogs:

Josep, de Menja de bacallà, amb dues participacions:

L’Alfons, de Les receptes de st Hilari:

La Teresa, de Com a casa res:

La Maria, de Pa amb tomàquet:

La Gemma de Caprofiti:

La Marina de Tapa’t de tapes:

La Sión, de Fem un mos:

La Cristina, de Bufet de postres:

En Jordi (que no coneixia!) de Moments gourmets:

La Marta, de Pebre i xocolata:

L’Anna (que tampoc coneixia!), de Xicuina:

La Marta i la Carme (que seguia a Instagram), de La galeteria:

L’Isabel, de La cuina de la Isabel:

En Jordi i la Sílvia (també una descoberta!), de la Cuinateca:

La Mireia i la Bet, de Els fruits saborosos:

La Júlia, de Júlia a la cuina:

La Cristina, de Crijoarmel:

La Joaquina, de La cocina de los inventos:

La Gemma, de Cuinant a Canet:

En Jordi (una altra descoberta), de Retalls de cuina:

En Miquel, de les Receptes d’en Miquel:

L’Anna Forrellat (amigues al Facebook), sense blog, i que aprofito per animar-la a que en faci un!!!

I la Mercè, de Destapant cassoles:

Nomes em queda dir que ja tinc ganes que sigui novembre per descobrir quin blog ens proposa la Mercè i poder participar jo amb una recepta seva. Moltes gràcies Mercè per aquest nou repte blogaire tan divertit!

Comparteix

21 comentaris a “Primera edició del Blog al plat, tot un èxit!”

 1. Caram Gemma, quin recull més ben fet!, jo no m’he atrevit a fer-lo perquè em sabria greu no poder fer-ho a cada convocatòria si no tinc temps, manca de traça “informàtica”, o per si n’hi participen 150……. Gràcies per les teves paraules!. Dissabte és dia 1 i per tant… nova proposta!, segur ja en tens ganes de participar!. Efectivament, un dels objectius és conèixer blocs tant el proposat com els que hi participen!, per això em fa molta il.lusió que tal i com dius, hagis fet descobertes a la xarxa, i com tú, tots!. Una abraçada guapa!!!!!

 2. Yuuupii! amb aquest repte els de postres no tindrem cap excusa per escapar-nos ;-D…Gemma, ens ho poses difícil…no sé si podria fer un post com el teu tant informàticament qualificat…jejeje. Jo sóc un 0!

 3. Es difícil entrar al teu blog i no sortir amb les mans plenes de receptes.
  Aquest mes he estat molt liada, però ja veig que la colla s’ha animat força agafant les teves receptes.
  Petons.

 4. A la propera a veure si hi participo, que no ho vaig saber fins que vaig començar a veure tota aquesta meravella de receptes pels blogs on explicaven aquest nou repte. Em sembla una una proposta genial! Veig que la participació ha estat força alta i mare meva quina bona pinta que fa tot!! 🙂

  Un petonet bonica!!

 5. Quina ràbia Gemma Gemma que m’ho he perdut! A la propera convocatòria m’apunto i ara vaig a veure totes les versions que han fet dels teus plalts. Coincideixo en que el teu blog es tota una referència pel que fa a postres i afegeixo que ets un encant de persona, i que ningú més que tu es mereix encetar aquest repte tan xulo! A veure si tinc un moment i faig una recepta teva encara que ja hagi passat la convocatòria, un dia o altre ho faré! Un petó bonica!

  Les receptes que m’agraden

 6. Un molt bon resum de totes les propostes! I encara fan venir més ganes de fer més receptes de les teves, hi ha tant per triar i amb tan bona pinta!!!
  Fins a la propera convocatòria!! Ptons

 7. Llàstima haverme perdut aquest repte i més si el primer blog era el teu, intentaré veure si per la propera vegada puc participar!! QUe bones les adaptacions de les teves receptes, pero no es d’extranyar, sempre que faig una de les teves receptes es un éxit! Petonets!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *