Obrim la barraca! La cuina de casa fa nou anys!

Data
3 de setembre de 2015
Creat per

Hola a tothom! Què tal les vacances? Curtes, oi? Sí, ja ho sé, les meves també. He passat un parell de setmanes als Alps i al Pirineu, gaudint de les muntanyes, la meva gran passió. Sort que encara em queda una setmaneta de vacances pendent, je je je…

Ara toca tornar a la rutina, però ho faig amb molta il·lusió, perquè aquest mes de setembre el blog fa nou anys. Uau, nou! L’any vinent una dècada! Vist així impressiona, oi? Quin vertigen!

A més, com si fos un regal d’aniversari, aquest mes de setembre la revista CUINA publica un article dedicat a les Postres amb vi, en el qual col·laboro amb quatre receptes de postres, amb el vi com a protagonista: unes figues amb granissat de porto, uns préssecs al vi amb formatge i crumble d’ametlla, un pa amb vi, sucre i fruites vermelles i una torta negra envinada (amb fotografia a la portada!). Així que ja ho sabeu: aquest mes de setembre tots al quiosc a comprar la revista! 😛

Doncs res, queda inaugurada la desena (uau!) temporada de la Cuina de Casa. Espero que us hi trobeu tan a gust com jo!

Comparteix

29 comentaris a “Obrim la barraca! La cuina de casa fa nou anys!”

  1. quin crack tia!! saps que jo vaig començar el bloc espiant el teu??! em vas animar amb aquells postres!! doncs felicitats i a seguir fent aquestes meravelles! petons guapa i benvinguda

  2. Hola de nuevo Gemma, 9 años ya, buff y parece que fue ayer.Yo también fui de los que te visitaba en silencio y sin blog desde el inicio y alucinaba con tus postres. Me alegro mucho por tu participación en la revista Cuina y desde luego que la comprare.
    Petons

  3. Moltes felicitats per aquests nou anys, i que en siguin molts més.
    Sembla que va ser ahir quan vas començar, et seguia regularment, i com no tenia el blog, era un seguiment silenciós.
    Enhorabona per la teva col•laboració a la revista Cuina. La compraré.
    Petons

  4. Nou anys molt intensos Gemma!!!
    Ja he vist la revista i estic pensant que la torta envinada potser passarà a allargar la llista de cocs de la Dolça… heheh, si vull fer els 100 m’hauré d’espavilar!!!
    Ptnts
    Dolça

  5. Moltes felicitat per l’aniversari del teu fantàstic blog! Esperem poder gaudir de les teves delicioses receptes molts anys més! Les fotos de la publicació són espectaculars! És tan formós el món vist des de dalt! Una abraçada molt forta!

  6. Felicitats! Què t´he de dir…com la majoria tots vam començar per les teves receptes….ESpero que continuïs però entén perfectament les teves reflexions…No vull dir que et repeteixes perquè no és el cas però, a mi em passa, i, això que en porto menys anys que tu.

  7. 9 anys? Això són moltes receptes! L’enhorabonanGemma. Ara, a comprar la revista. La de pamvimsucre i la dels préssecs són les q em criden més l’atenció.

  8. Com molt bé defineixen altres comentaris, et segueixo “des del silenci” perquè escric molt poc però el teu blog m’agrada molt.
    Enhorabona pel blog i per les receptes de la revista Cuina!

  9. Ens hi trobem fantàsticament Gemma. Nomès felicitar-te per els 9 anys i per ser una persona tan neta i sana com ens deixes veure. Tant en les tevés receptes com en les fotografíes del teu mòn montanya.
    Esperem seguir veient-te als dos llocs, 10, 20, 30 anys! els que et facin feliç!

  10. ohhhh moltes gràcies a tots pels vostres comentaris!!!!!!
    Un blog es manté viu gràcies als seus lectors. Sense vosaltres ara no seria aquí!!!!!!!!
    de debò, moltes gràcies!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *