Curs de pastisseria sense gluten

Data
4 d'abril de 2016
Creat per

Sí, sí, ho heu llegit bé: pastisseria SENSE gluten! És el curs que faré aquest dissabte 9 d’abril a les 11:30h a l’Escola de Cuina Mireia Carbó. I el repetiré el dijous 2 de juny a les 19h.
La intolerància al gluten cada vegada és més freqüent i la demanda de pastisseria apta per celíacs ha augmentat moltíssim. Així que és un curs molt necessari!

Durant el curs aprendrem quins cereals porten gluten i quins no i, el més important, aprendrem a substituir les farines amb gluten per farines alternatives NO COMERCIALS: farina de fajol, farina de cigró, farina de tapioca, farina de garrofa, farina d’arròs, farina de blat de moro…
Elaborarem receptes que podrien semblar complicades sense utilitzar farina de blat: massini, coulant de xocolata negra, carrotcake, pastís de xocolata, lioneses… I a més, el resultat serà igual de bo que les receptes originals, només cal veure la foto d’aquesta lionesa 🙂

Així que no ho dubteu: si teniu celíacs entre els amics o familiars, apunteu-vos al curs al següent enllaç, que els celíacs també tenen dret a gaudir d’un bon pastís!
Ah! I tot el que farem al curs us ho podreu endur a casa. Tindreu postres per tota la setmana 😉

Comparteix

7 comentaris a “Curs de pastisseria sense gluten”

  1. El saber no ocupa lloc diuen, oi? Encara que, per sort, els que de casa no ho necessiten val la pena saber-ne una mica doncs tothom te amics o coneguts que pateixen intolerància. La veritat és que a vegades he vist postres i dolços sense gluten que no ho diries de cap manera: s’està avançant molt en aquest terreny!
    Segur que el curs serà increïble! Com tots els que feu!! 🙂 I tindràs un munt de gent interessada!
    Que vagi molt bé Gemma!
    Petons i bona setmana!

  2. Fina, no posaré les receptes… el curs el repeteixo el 2 de juny 😉

    Núria, moltes gràcies pel teu comentari!!!!! I moltes gràcies per venir i per l’entusiasme que vau posar tots a la classe. l’Èxit va ser gràcies a vosaltres!!!!!! Ara només falta posar-ho en pràctica a casa 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *