Últimes places pel curs intensiu de pastisseria!

Data
3 de novembre de 2016
Creat per

La setmana vinent comença el nou curs intensiu de pastisseria que impartiré a l’Escola de Cuina Mireia Carbó. El curs, de cinc sessions, serà els dimarts a les 19h de la tarda, a partir del dia 8 de novembre. Està dirigit a amants de la pastisseria que vulguin aprendre les tècniques tradicionals i modernes de la rebosteria. És ideal per a la gent que vulgui iniciar-se al món dolç amb tècniques professionals i que apliquin aquesta passió a casa.

foto1

En un ambient relaxat i d’oci, anirem assumint de forma gradual les nocions bàsiques de pastisseria, que ens permetran preparar des de postres senzilles fins a altres més elaborades, que requereixen més temps i més tècnica.

Totes les sessions del curs són 100% participatives. Els assistents aprendran l’ABC de la pastisseria tradicional, mitjançant el recorregut pels diversos elements de la pastisseria: pans de pessic en totes les versions, galetes, masses trencades, pasta choux, cremes també en totes les versions, mosses, postres fredes, merengues, masses, xocolata, escumes… En definitiva, es jugarà amb una àmplia gama d’ingredients i de tècniques amb l’objectiu d’elaborar de forma senzilla postres d’estils molts diversos.

Per assistir al curs no cal experiència ni coneixements previs. Només calen ganes d’aprendre, de passar-ho bé i molta il·lusió! I també moltes ganes de degustar una pila de postres dolces ja que, en finalitzar cada sessió, us endureu a casa tot el què s’ha elaborat durant el curs. Podreu convidar a postres gratis durant cinc setmanes, ja ja ja!

Resumint, en aquestes cinc sessions monogràfiques s’impartiran coneixements clau per tal que obtingueu una bona base de pastisseria, que us permetrà seguir evolucionant i elaborant noves receptes interpretant-les per vosaltres mateixos. Queden poques places lliures i us animo a que us poseu en contacte amb mi o amb l’escola si voleu obtenir informació més detallada. I si us voleu apuntar, trobareu com fer-ho en el següent link. Animeu-vos!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *