Tallers de cuina del març

Data
3 de març de 2012
Creat per

Ja tenim les dates pels tallers al Bonpreu i al Caprabo d’aquest mes de març. Tot just hem anat a les classes del febrer i ja us poso feina pel març 🙂

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 35 places reservades pel DIMECRES (no dijous, eh?) 21 de març a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Com que estem en plena Quaresma, la Mireia Carbó ens farà un monogràfic de receptes amb bacallà, molt apropiat, oi?

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 23 de març les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. El taller del Pep Nogué estarà dedicat a la Cuina de Primavera, amb les fruites vermelles de protagonistes. Es nota que ja comença el bon temps i la temporada de maduixots!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Dimecres 21 de març a les 19:30h al Caprabo: Maria Meya, Maragda RoyoNúria BacheroNúria Andújar, Ane Merino, Joan Palou, Conxa Agostinho, Pilar Villa, Anna Sitjà, Sonia Carrete, Anna Sferopoulou, Eva Flores, Santiago Flores, Paquita Soto, Cristina Brugarolas, Montserrat López, Ana María Pérez, Teresa GraellIsabel Romano, Joana Navarro, Belén SalaRosa Maria PérezIsabel BravoGlòria Moreno, Sefa Costa, Lola Garcia, Maria RodríguezGemma Serrano i Gemma Clofent.

Divendres 23 de març a les 18h al Bonpreu: Pilar Villa, Anna Gamisans, Josepa Garcia, Mireia Aymerich, Esperança Belmonte, Sonia Carrete, Rosa Martínez, Anna Sferopoulou, Montserrat López, Ana María Pérez, Montserrat García, Isabel RomanoLaura Solanilla, Genís Vinyals, Isabel Bravo, Glòria Moreno, Sefa Costa, Lola Garcia, Maria RodríguezCristina TerceroGemma Serrano, Montserrat Moragas, Maria Teresa Suñer, Arnau Clofent i Gemma Clofent.

Llista d’espera: Joan Palou, Conxa Agostinho.

Vinga animeu-vos, que les dues propostes són molt interessants!

Comparteix

52 comentaris a “Tallers de cuina del març”

 1. Belén, i tant! Però em sembla que no t’he apuntat mai i no tinc les teves dades… Necessito el nom, cognom, e-mail i número de tarja de Caprabo (si no la tens ja te la faràs)

 2. Oh! Gemma! Jo des de casa veig Les Agudes! Aquesta l’hem de fer. De fet a muntanya no crec que hi torni fins que no acabi la temporada d’esquí, hi acotumo anar amb un club d’esquí i ara estan ben enfeinats amb els cursets, i tampoc he tingut cap cap de setmana lliure de nens des d’abans de Nadal, el futbol lliga molt, o sigui, que m’enconformo amb les meves caminades pels voltants del poble.
  Sort amb els cursets!

 3. Hola Gemma,

  Agradeceré reserves dos plazas, una para mi M. José Maicas y otra para José L. Marcos, para el próximo curso de la Mireia en Caprabo. ¡Nos encanta el bacalao!. Gracias por todo y un saludo.
  M. José

 4. Hola! Apunta’m al 23 de Març que aniré amb una amiga. Caprabo 800922 015612 (a nom del meu marit :)) ja em posaràs un correu per confirmar. Mercès.

 5. Josepa, no entec res, t’apuntes el 23 (al bonpreu) però em dones la tarja del Caprabo… A quin t’apuntes? Al bonpreu ja estaràs en llista d’espera i al Caprabo necessito el nom del teu marit. I no envio mails de confirmació, ja et veuràs a la llista.

 6. Perdona Gemma… M’he confòs molt. Jo vull anar al curs de BonPreu 23 de Març amb la meva amiga Esperança (que ja està a la llista) i quan vaig llegir la proposta de curs em vaig fer un embolic. Per això et donava la targeta del Caprabo.

  Resumint: curs de Bonpreu 23 de Març

 7. Ostres!
  Sempre vaig tard i malament! i ben convençuda que a les de Caprabo es podia anar un cop cada dos mesos…
  ¿Encara hi estic a temps pel dia 21 al Caprabo…? I si no… em conformo a estar a la llista d’espera 😉
  Moltes gràcies i petons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *