Tallers de cuina del maig

Data
4 de maig de 2012
Creat per

Tot just acabo la crònica dels tallers de l’abril que ja vinc amb les noves dates pel maig. La qüestió és no parar, je je je…

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim reservades 30 places repartides en dos dies: 15 places pel divendres 18 de maig a les 18h i 15 places pel divendres 25 de maig a les 18h, a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. El taller del Pep estarà dedicat a la Cuina tradicional italiana, concretament a la cuina de les Osterie. Confesso que desconec profundament el tema i em té molt intrigada!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 40 places reservades pel dijous 31 de maig a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Encara no sé quines receptes farà la Mireia, però així que les sàpiga les poso, ok? Segur que com sempre seran pràctiques, originals i, sobretot, bonissíssimes!

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom i l’e-mail (si ja el tinc no cal) i, sobretot, a quin dia us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I si us apunteu al Caprabo, necessito el número de la vostra tarja client (si ja el tinc no cal. Si no en teniu, el podeu demanar a qualsevol Caprabo).

Llistes d’apuntats:

Divendres 18 de maig a les 18h al BonpreuLaura SolanillaMarina AntúnezDorota Gorczakowska, Genís Vinyals, Cristina TerceroGemma SerranoMaria Rodríguez, Montserrat López, Ana María Pérez, Miquel AraSion Caballeria, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Divendres 25 de maig a les 18h al Bonpreu: Montserrat Moragas, Magalí Reig, Marta Giralt, Isabel Bravo, Tzu Chien Chiu, Angels FontAnna Sferopoulou, Maria Jose Alborni, Susana M Pérez, Sara Maria Aixàs, Pilar Villa, Glòria MorenoJoan Jové i Ma Àngels Mariano.

Dijous 31 de maig a les 19:30h al Caprabo: Gemma Mascaro, Jacki, Montserrat Moragas, Magalí Reig, Maragda RoyoIsabel Bravo, Cristina Sanahuja, Angels Font, Maria Jose Alborni, Sílvia SotoMarina Antúnez, Anna Sitjà, Cristina Brugarolas, Carme Fabregat, Montse LluísNeus MartíMiquel MartínElena RipollèsSara Maria AixàsRosa Maria PérezMiquel Angel RoqueNeus SunyéLaia Morral, Joan Palou, Conxa Agostinho, Maria Rodríguez, Ariadna Martinez, Neus Monfort, Teresa Girona, Erundina González, Carme Cañisa, Maria Rojas, Gema Seca, Estefania Sort, Àngels López, Pilar Villa, Josep ColetGlòria Moreno, Laia Gómez, Cristina Couto, Òscar Gómez, Montserrat López, Ana María Pérez, Ma Teresa Suñer i Gemma Clofent.

Vinga animeu-vos, que les dues propostes són molt interessants!

Comparteix

47 comentaris a “Tallers de cuina del maig”

 1. Hola Gemma, si us plau apuntan´s als dos tallers: Montserrat López i Ana María Pérez. Estem aprenent molt i a mes a mes ens ho passem molt be. Gràcies

 2. Hola,
  Em pots apuntar a la classe de la Mireia Carbó? És la primera vegada que aniria amb vosaltres, la meva tarja és 800033613820. Em fa molta il·lusió compartir amb vosaltres l’experiència i veure com va. Fins el dia 31.

 3. Hola
  Ens agradaria molt poder anar a la clase de la Mireia la Carme Cañisa; Maria Rojas (2800032168819) i a mi Gema Seca. Moltes gracies per tot i fins aviat.

 4. Bon dia Gemma,
  nosaltres vindrem al curs de Caprabo, amb la Mireia Carbó. Serem tres, Neus Monfort, Teresa Girona i jo, Erundina González.

  Gràcies,
  Erundina

 5. Hola, hola,

  M’agradaria apuntar-me al divendres 25 de maig al curs de Bon Preu.
  Pot ser?? diga’m que hi ha places encara …. :):)
  Petons

 6. Hola Gemma, a mes de seguir el teu blog m’ha agradat poder coincidir amb tu al “compro i cuino”del mercat de Manlleu d’avui(sèiem de costat). Ja se que el teu fort són els dolços però sovint quan fas la crònica de les classes de la Mireia Carbó (sortosos els que hi podeu anar!!) les receptes salades les deixes molt bé però no se a quin blog les puc anar a buscar. Per exemple això de la merenga salada fa venir salivera de com sona. Em pots dir on la puc trobar? O ens la pots explicar? Gràcies pel teu blog genial.

 7. Isabel, normalment algun dels altres blocaires que vénen a la clase fan les receptes salades, pero aquest cop encara no les ha fet ningú. Al primer link del post trobaras la llista dels altres blogs. De totes maneres, quan tingui un moment l’escannejo i te l’envio per mail 😉

 8. M’encantaria participar en el curs de Bonpreu, si encara n’hi han places per dia 18, millor.
  Mil gràcies, felicitats pel teu blog, que acabo de descubrir fa poc temps i m’agrada molt.

 9. Bondia Gemma!! Em pots apuntar a la classe de Bonpreu del dia 18 de Mayo? (si no queda per 18 tambe podria venir el dia 25). I tambe a la de Mireia del dia 31. Mooooltes gracies!!

 10. Hola, Gemma. Me gustaría apuntarme el taller del 31 de mayo pero como nunca he asistido estes talleres, no sé que si se require una experiencia mínima de cocinar ? Soy simplemente un apasionado de cocinar y no me dedico a esto profesionalmente. Además mi nivel de catalán es fatal, pero no me importa asistir una clase en catalán.

 11. Gemma aquesta vegada m’hi despistat.
  M’agradaria, si encara tens places el 18 de Maig a Bonpreu o el 25, millor el 18.
  També apuntem, torno a dir si hiu han places el 31 amb la Mireia.
  Moltes gràcies per la teva feina.
  Ja em diràs quelcom.
  Una abraçada

 12. Hola Gemma!!
  M’acabo d’adonar que m’has apuntat en el curs del 31 de maig del Caprabo i jo et vaig demanar el del 25 al BonPreu. Ho pots canviar?? espero que no sigui un lio…
  Gràcies guapa :):)
  Petons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *