Nous tallers de cuina

Data
9 de febrer de 2013
Creat per

Ja tenim dates pels nous tallers de cuina. Ara que ja hem agafat el ritme, es tracta de no parar!

Taller amb la MIREIA CARBÓ al Club Social Caprabo:

Tenim 25 places reservades pel dijous 28 de febrer a les 19:30h al Club Social Caprabo del carrer Provença. Encara no sé quines receptes farà la Mireia, però així que les sàpiga us les dic!

Recordeu que la classe no és gratuïta. Cal passar primer per la botiga Caprabo que hi ha sota el Club Social i pagar un tiquet per valor de 5 euros. A continuació podeu pujar com sempre i identificar-vos a la llista que té la Pat al taulell de recepció, ella us demanarà el tiquet que haureu comprat.

Taller amb en PEP NOGUÉ a l’Espai Consum del Bonpreu:

Tenim 25 places reservades pel divendres 8 de març (març, eh? Que el febrer ja el tenim reservat aquí!) a les 18h a l’Espai Consum Bonpreu del carrer Sicília de Barcelona. En Pep Nogué farà un monogràfic de cuina ecològica, un tema molt interessant i del qual hem d’aprendre molt…

Per apuntar-vos fem com sempre: deixeu un comentari aquí amb el nom, cognom, l’e-mail i a quin taller us apunteu. Aniré fent llista per ordre de demanda, obrint llista d’espera si fa falta. I sobretot, si algú al final no pot venir, que m’avisi!!!

Llista d’apuntats:

Dijous 28 de febrer a les 19:30h al Caprabo: Carme Creixell, Núria TiradoEstefania Sort, Anna Maria Llopart, Lourdes Aguiló, Glòria Moreno, Pilar Villa, Magnòlia Escolano, Dolors Navarro, Neus Garcia, Magda Pallàs, Isabel BravoMaria Rodríguez i Gemma Clofent.

Divendres 8 de març a les 18h al Bonpreu: Cristina Sanaüja, Ma Teresa Suñer, Núria TiradoLaura SolanillaSara Maria AixàsGlòria Moreno, Pilar Villa, Magnòlia Escolano, Neus GarciaAnna SferopoulouTeresa GraellCristina Brugarolas, Rosa Lleonart, Genís Vinyals, Ana Maria Pérez, Montserrat López, Neus Sunyé, Conchita Soler, Magda Pallàs, Isabel BravoMaria RodríguezMiquel AraSion CaballeriaAna NualartCristina TerceroJoan JovéMa Àngels Mariano i Gemma Clofent.

Vinga, animeu-vos!

Comparteix

31 comentaris a “Nous tallers de cuina”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *