Oreo Cheesecake

Data
26 de setembre de 2016
Creat per

Fa uns dies va ser l’aniversari de la meva fillola Olga, que va fer 14 anys. Està suuuuupeeeer graaaaaaaan! Ahir ho vam celebrar amb un sopar familiar i, de postres i per bufar les espelmes, vaig portar aquest pastís.

oreocheesecake2

oreocheesecake1

A l’Olga li agraden molt els pastissos de formatge i les galetes Oreo, i em va semblar que amb aquest pastís li encertaria molt el gust. L’Aina em va tornar a ajudar, de manera que entre les dues ho vam tenir enllestit en un no res. M’agrada això de tenir ajudant, je je je… El pastís va ser un èxit total, fins i tot va entusiasmar a la Laia, de 18 mesos, que va resultar ser una fan de les galetes oreo! 🙂

Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per un motlle de 22cm)

Per la base
• 1 paquet d’oreos (de 150g)
• 60g de mantega
• 20g de sucre
Pel pastís
• 75g de sucre
• 90g de llet
• 4 fulles de gelatina
• 300g de formatge tipus philadelphia
• 150g de xoco blanca
• 1 culleradeta d’aroma de vainilla
• 300g de nata del 35% MG
• unes 15 o 16 mini oreos

Preparació:

La base: separar la galeta del farcit. Reservar el farcit per després. Triturar la galeta i el sucre amb un robot de cuina. Incorporar la mantega fosa i barrejar fins a obtenir una massa homogènia. Escampar-ho per tota la base d’un motlle desmotllable.
Reservar-ho a la nevera.
Pel pastís: hidratar la gelatina en aigua freda.
Escalfar la llet ben calenta i abocar-la sobre la xocolata. Barrejar fins que es fongui tota. Afegir la gelatina hidratada i escorreguda i barrejar-ho bé.
Afegir el sucre, la vainilla, el farcit de les galetes i el formatge i triturar-ho bé amb el túrmix fins que quedi ben fi.
A part, semi muntar la nata i incorporar-la amb suavitat a la barreja anterior. Abocar-ho dins el motlle sobre la base de galeta i repartir per dins 4 o 5 mini oreos a trossets. Reservar-ho a la nevera unes hores per tal que qualli.
Per desemmotllar, passar un ganivet calent per tot el voltant. Si en teniu, és molt pràctic utilitzar acetato per cobrir la paret del motlle.
Decorar per sobre amb la resta de mini oreos.

Bon profit!

Comparteix

7 comentaris a “Oreo Cheesecake”

 1. Hollar Gemma !
  En primer lloc felicitats per el teu bloc i per totes les receptes que fas….la veritat és que són delicioses i que ja n’he fet moltes…
  Tan sols una pregunta que potser és absurda pero que jo te l’haig de fer, ja que com no ens agrada gaire la xocolata blanca perquè la trobem un pel massa dolça…….es podría fer aquest mateix pastis amb xocolata negre ?? ..
  Moltes gràcies per tot

 2. Hola Pere,

  Segur que es podria fer, però llavors no et quedaria d’aquest color blanc 🙂
  Tot i que el color és el de menys , oi? Segurament caldrà que afegeixis una mica més de sucre, ja que la xocolata negra no és tan dolça com la blanca. Si ho proves ja m’explicaràs com ha quedat ok? 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *