Benvinguts a la nova Cuina de casa!

Data
22 d'abril de 2010
Creat per

Avui comença la nova etapa de La cuina de casa. Després de 3 anys i mig anant pel meu compte a Blogger, avui estreno nova casa i nous companys de viatge. I em fa molta il·lusió!

http://lh6.ggpht.com/_X6WL_9EGeN0/S8_suzV3uVI/AAAAAAAABU4/aTUY86IKOGE/s400/blogs.jpg

Aquests últims dies han estat maratonians entre la migració del blog antic i començar a aprendre aquest nou entorn de treball. Espero que mica en mica tots ens anirem situant… De moment, si sou lectors antics i m’esteu llegint, significa que m’heu seguit fins aquí, genial! Espero que estigueu còmodes en aquesta nova cuina que, tot i canviar d’aspecte, no canviarà pas de continguts.

Com que la migració de Blogger a WordPress és complicada, hi ha alguns detalls que no han quedat bé: s’han perdut comentaris i no funcionen els Slides 🙁 Per sort, tota la resta ha quedat prou bé! Degut a aquests petits detalls, el blog d’abans no el tancaré, de manera que si utilitzeu algun lector de blogs (Google Reader o similar) haureu d’actualitzar a mà la nova URL, és a dir, canviar http://lacuinadecasa.blogspot.com per http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa

Començo aquesta nova etapa amb molta il·lusió, conscient que ara La cuina de casa forma part d’un projecte molt més gran i ambiciós. Tinc la ferma esperança que si sou lectors antics us hi seguireu trobant a gust com fins ara; si sou lectors per primer cop, us dono la benvinguda i desitjo que a partir d’ara visiteu aquest blog ben sovint.

Ens seguirem llegint, oi?

Comparteix

79 comentaris a “Benvinguts a la nova Cuina de casa!”

  1. Eva i Carmen, benvingudes i gràcies!!! Sou les primeres a comentar al nou blog, quina il·lu!!!!
    Jo també enyoro el blog anitc, però espero que mica en mica ens anirem acostumant al nou. El canvi segur que és per a millor 🙂

  2. Hola Gemma, aquí estem! Doncs fa prou goig la teva nova cuina. M’agrada!!!! Ara, un fet el canvi, a gaudir-ho.
    Felicitats i una forta abraçada.

  3. Hola Gemma!!! Felicitats per la teva nova casa!! És molt diferent a l’antic blog i suposo que ens anirem acostumant a la nova imatge, tot i que a primera vista sobta bastant!! Molta sort en aquesta nova etapa que ara inicies. Ens llegim!!

  4. Gemma, Joan i Neus, moltes gràcies per seguir-me fins aquí!
    Quin canvi, oi? No té res a veure amb el d’abans… a mi també em sorpren encara, tot just fa dos dies que l’he vist i encara no m’hi he acostumat 🙂
    Però d’aquí a quatre dies ja ens sentirem com a casa!!!!!

  5. Uoh!! Qué bonica aquesta nova casa : ) Ja he canviat l’enllaç que tenia al blog del teu o sigui que per la meva part, tot igual! enhorabona un altra vegada ^^

  6. I tant que et seguirem!!
    Trobo que estàs agust en aquesta nova cuina no? com deia una antiga dita castellana: “Renovarse o morir”

    Petons i ens seguirem “veient” a la teva cuina!

  7. Bona tarde Gemma!!

    Pot comptar que et seguiré llegint!! ja saps que a mi el teu blog m’encanta!! i ja sigui en el format blogger o aquí jo sempre estaré entre els teus lectors!!

    Petonets!

  8. Hola Gemma!, enhorabona! i molta sort, que segur t’anirà molt bé! nosaltres seguirem
    els nous passos!
    (nosaltres demà també ens traslladem… )

    petons! (des de comacasa-res)

  9. Gemma no dubtis que et seguirem allà on vagis!!!! Ets tota una referent per tots nosaltres! 🙂 Molta sort en aquesta nova etapa…t’ho mereixes!!
    Petunets,
    Eva.

  10. Hola veïnaaaaaaaaaaaaaa!!!
    La veritat és que per a nosaltres, tenir-te de veïna en aquest nou “bloc” de pisos on hem anat a viure és un autèntic luxe! De veritat!
    Tota la sort del món en aquesta nova etapa, que nosaltres també pensem que és per a bé. Nosaltres també enyorem l’aparença de l’antic bloc, però cada vegada que ens el mirem, ens agrada més i més. I sense cap mena de dubte, és estèticament molt més bonic. Com el teu! 😉

    Salut i ja ho saps… endavant les hatxes!

  11. Encara que la cuina sigui nova, la cuinera és la mateixa , be , la pastissera.
    Endavant Gemma, continuarem admirant els teus dolsos.
    Un petó i moltes felicitats.

  12. Felicitats!!! Endavant amb la nova etapa… Tots hem d’anar canviant, aviat li tocarà al meu fer un petit canvi… Hi estic pensant!!! Però serà de continguts, continuarà sent un blogspot, no en sé tant com per canviar a alguna altre cosa.

  13. Haig de confessar que em feia una mica de por perdre algú de vosaltres durant el trasllat… però ja vaig que no, tots esteu responent super bé i m’esteu donant molta confiança que el canvi anirà bé….
    Moltes gràcies a tots!!!! Sou una passada!!!!!!!!

  14. Ja ho veus, t’has canviat de casa i amb tú han arribat també els teus…hostes?! Aqui ens tens, no et desempallegaràs tan fàcilment de nosaltres…je,je. Molts èxits i bona entrada!
    Mercè-destapant cassoles

  15. Gràcies als últims arribats!!!!!!!! Em fa molt il·lu reconèixer-vos a tots, mica en mica us vaig retorbant…
    M’agradaria poder modificar alguna cosa del formulari de comentrais, sobretot sobretot, poder identificar-vos a partir del vostre blog… Però com que no depèn de mi suposo que encara trigaré una mica a poder-ho fer.
    Estic molt contenta de veure que arribeu fins aquí!!! 🙂

  16. Felicitats pel nou blog, encara que ja estàvem acostumades a l’antic, nosaltres fidels al teu blog, així que ens veiem en aquesta nova etapa que inicias, et desitgem molta sort. Una abraçada.

  17. Por supuesto que te seguiremos leyendo, ni lo dudes!!!! Felicidades por el ‘nuevo’ blog, espero tus posts maravillosos con tus postres caseros todas las semanas como siempre! Muchos besos linda y sobre todo disfrútalo que de eso se trata..
    Nuria

  18. Felicitats pel canvi! seguirem per aquí!

    només un avís: els enllaços de l’índex que tenen accents al títol (com el meu venerat Pastís de Formatge), quan els cliques, diuen que no es pot trobar la pàgina, només que a la url s’afegeixin les lletres que falten, ja es veu bé!

    ànims amb la migració, sempre són un cristo!

    una abraçada!

  19. Hola Gemma! jo també et seguiré en aquesta nova etapa. En general tot és força semblant al bloc d’abans (l’índex, el poder fer comentaris, el format, etc.); el que no m’agrada gaire és la capçalera. No sé no m’acaben de fer el pes la lletra, els colors, els estris de la cuina que tapen les postres… però bé, contra gustos no hi ha res escrit!
    Sort que tu seguiràs tant potent com sempre! i no tinguis por, que si has arribat aquí serà per alguna cosa!!!! gaudeix de l’aventura, igual que quan fas una via! xènia.

  20. Hola hola hola, benvinguts!!! M’alegra anar-vos retrobant a tots i veure que alguns deixeu un comentari per primer cop 🙂

    Pep, moltes gracies, un peto 😉

    Xenia, a mi tampoc m’acaba d’agradar… suposo que mica en mica anirem canviant algunes coses, pero haurem de tenir paciencia ja que amb tota la web sencera que s’ha posat en marxa hi ha molt feina a fer… M’apunto les criteiques a la lletra, al color i al dibuix, a mi tampoc m’agraden 🙁

    Tres i el gat, no ens coneixem, oi? Benvingut! Moltes gracies per aviasr-me, es d’aqulles coses que no han quedat be per culpa de la migacio de blogger a wordpress 🙁 Precisament per aixo vaig decidir no tancar el blog d’abans, aixi si alguna cosa no funicona aqui es pot trobar alla… De totes maneres, mica en mica anire solucionant aquests detalls, tot i que necesitare temps 😉

    PGB, visca els escaladors llaminers!!!!!!! Em sembla que som uns quants, oi? Je je je… Ara mateix he quedat amb el Groinket per anar a Siurana, tanco l’ordinador i me’n vaig a escalar, genial!!!

    Raul, un peto ENORME a la Maria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Estic segura que es una petita pastissera fantastica 🙂 Us trobem a faltar, hem de quedar, eh?

  21. hola gemma, pues nada que me alegro mucho de esta nueva experiencia tuya y espero qu te traiga todo lo que esperas!! nosotros te seguimos al fin del mundo si hace falta!!, jeje, fuchiquitos ;*

  22. moltíssima sort en la nova etapa, gemma, que estic segur que la tindràs… llàstima que el contador de visites, que fa tan goig, torni a començar de zero

  23. Gemma ya estoy contigo, bueno es diferente verdad? pero muy bien. Espero que no se pierda el encanto que el anterior blog tuyo tenia , seguro que no??? me alegro mucho .

  24. Hola Gemma! Moltíssimes felicitats per aquesta nova etapa. Fa molt de temps que a casa nostra gaudim i assaborim les teves receptes. Ets una artista!!
    Voldria donar-te les gràcies per compartir amb tots nosaltres les receptes i les esplèndides presentacions que fas. Una abraçada des de Granollers.

  25. Se’m fa una mica estrany entrar en aquesta cuina i pensar que és la teva, acostumada com estava a la que tenies fins ara. Però com la pastissera és la mateixa suposo que en dos dies ja m’hauré acostumat, perquè jo sóc de les que no deixaran de visitar-te. Sort!
    Molts petons!

  26. Hola Gemma,
    Només desitjar-te el millor en aquesta nova aventura. Segur que serà un gran èxit.
    No dubtis que seguiré passant a visitar-te per casa teva.
    Moltes felicitats i Salut,
    Pepin

  27. Hola Gemma!! Hola i Felicitats per aquesta gran passa.. No t’havia dit mai res però fa mig anyet ja que et segueixo!!! l’últim amb el que he triomfat ha estat amb el pastís de fomatge i Baileys… (modificat segons comentaris.. jeje) Així que gràcies mil!!!… per les receptes, per fer que semblin tan fàcils que animen a fer-les, i per dedicar-hi les hores, que deuen ser moltes, per compartir-ho tot amb nosaltres…
    Sort i felicitats un altre cop…. (ah!.. i jo també trobo a faltar els slides, snif..)

  28. Moltes felicitats Gemma per aquesta nova etapa, jo també ja he agregat aquest link als meus favorits.
    Ah! i gràcies per preocupar-te i deixar actiu l’altre blog ja que hi ha receptes genials i que amb els teus comentaris o dels visitants milloren encara més.
    Una forta abraçada
    Gabriela Restovic

  29. i tant que et continuarem llegint!!
    ara vaig a modificar el feed per seguir-te! amb word press no tindras problemes, sembla més complicat però jo encara estic trobant funcions noves i interessants!
    molta sort! vaig a comentar-te en el rotllos de provolone!
    petonets

  30. Hola Gemma.
    Felicidades por tu nueva casa, ya corregí la nueva dirección para no perderme, aunque últimamente estoy un poco “vaga” pero os sigo visitando, me gusta mucho tu nueva ubicación. Besos

  31. Com que tinc fama -i molt ben guanyada- de triganer, ja no ve d’un pam, pel que a la inauguració del teu nou espai arribo més tard que mai per felicitar-te’n de tot cor, i pel que fa a l’altra fama -la d’exagerat, la qual, i per cert, em vas posar tu- 🙂 t’he de dir que, diguis el que diguis, tens un dels millors blogs gastronòmics de tota la xarxa, i a les proves em remeto.

    Ja he canviat l’adreça al meu blog, i està clar que et continuaré llegint.

    Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *