Tarta marbre de moca

Data
12 de setembre de 2006
Creat per

Aquesta tarta és el resultat de voler solucionar un accident que, com tots els aficionats a la cuina, tenim tan sovint.


Aquest divendres van venir a sopar el Raül i l’Encar i vaig fer la recepta de mousse de mocad’en Carlos Valencia. Però com que vaig utilitzar un motlle massa gran, em va quedar una tarta molt baixeta (gairebé ridícula) i vaig pensar que podia afegir una segona capa de cuajada per fer-la més alta… Però el resultat va ser que es van mesclar les dues capes i, com que de gust era bona, em va semblar que només li calia canviar el nom 😉

No escric la recepta ja que us aconsello que feu l’original d’en Carlos Valencia. Això sí, dupliqueu totes les quantitats!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *