Tarta de préssecs, de nespres o del que sigui…

Data
26 de setembre de 2006
Creat per

Avui proposo una recepta ideal per aprofitar els excessos de fruita. Els meus pares tenen arbres fruiters i, com que la fruita ve tota de cop, a vegades ens costa donar a l’abast amb tots els kilos de fruita que produeixen. Segur que a tots ens ha passat alguna vegada…


Aquesta tarta es pot fer amb qualsevol tipus de fruita, és fàcil i porta poca feina. Les fotos que he penjat són amb nespres i amb préssecs. Us animeu a provar-la amb altres fruites?

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 1kg de fruita
  • 2 ous
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de farina
  • mermelada adient a la fruita

Preparació:

Extendre la pasta de full en un motlle de tarta i punxar-la bé per tal que la pasta de full no s’infli. Posar uns cigrons secs a dins (per evitar que s’infli) i coure-la al forn durant 20 minuts a 180º.
Pelar la fruita i tallar-la a daus o a grills d’una mida mitjana.
Batre amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
Treure el motlle del forn i buidar-lo de cigrons. Abocar la fruita dins el motlle i cobrir-la amb la barreja d’ous i nata. Tornar a posar-ho al forn a 180º durant 30 minuts.
Un cop freda, es pot abrillantar la tarta amb una mica de mermelada d’un gust adequat a la fruita del farcit.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *