Coca de cabell d’àngel

Data
4 d'octubre de 2006
Creat per

Aquesta coca l’he feta per aprofitar una mica de pasta de full que em sobrava d’una altra recepta (que ja posaré en el següent post). És una d’aquelles receptes resultones: fàcil, ràpida i amb un resultat deliciós. A més, té moltíssimes variants en funció del farcit que s’hi posa: cabell d’àngel, crema pastissera, llardons, nocilla, mermelada…


I és idèntica a la típica coca de llardons de St Joan! De manera que a partir d’ara s’ha acabat això de gastar-se un dineral a les pastisseries comprant coques per St Joan… Que a vegades ens fan pagar el seu pes en or!!!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 pot de cabell d’àngel (en venen al Mercadona)
  • pinyons
  • sucre
  • 1 ou

Preparació:

Partir per la meitat la làmina de pasta de full. Estirar-ne una part sobre una plata recoberta amb paper de forn. Escampar per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant. Pintar el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell. Cobrir amb l’altra mitja làmina de pasta de full i marcar tota la vora amb una forquilla per tal d’enganxar les dues capes. Punxar una mica la pasta de full per tal que no s’infli, pintar-la amb la resta d’ou batut i espolsar-la amb sucre i pinyons. Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 30 minuts.

Les quantitats de cabell d’àngel, sucre i pinyons van al gust de cadascú.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *