"Copa Danet" o Copa de Natilles amb Sorpresa de Xocolata

Data
23 d'octubre de 2006
Creat per

La recepta d’avui és en honor de l’Arnau.


Fins ara, l’Arnau treballava a Danone a la marca de galetes ”Príncipe”. Però avui ha passat a làctics, com a Brand Manager de la marca de natilles “Danet”. Aquest canvi significa que a Danone el valoren molt. Felicitats!

Per celebrar-ho, he fet aquestes copes de natilles. Òbviament, també es poden fer amb natilles casolanes (amb perdó de l’Arnau), però avui tocava fer-les amb Danet 😉


La textura d’aquestes postres és de mousse. L’originalitat de la recepta és que permet sorprendre el comensal ja que porten una cullerada de natilla de xocolata amagada a l’interior. La recepta la vaig veure al programa de TV la bona vida, on la Mireia Carbó hi té una secció de cuina en directe. Fàcil, resultona i sorprenent, és una recepta que ja he fet més d’un cop!


Ingredients:

  • 3 natilles de vainilla
  • 1 natilla de xocolata
  • 200ml de nata per muntar
  • 3 fulles de gelatina
  • 100ml de llet
  • 2 cullerades soperes de sucre

Preparació:

Barrejar les natilles de vainilla i el sucre. Remullar la gelatina amb aigua freda i dissoldre-la amb la llet molt calenta. Barrejar-la amb les natilles. A part, muntar la nata i incorporar-la a les natilles. Disposar la mousse en copes omplint-les fins a la meitat, afegir una cullerada de la natilla de xocolata i acabar d’omplir les copes amb la mousse.
Opcionalment, decorar-les amb una mica de xocolata en pols i un caramel fet amb sucre cremat.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *