Flam de Formatge Fresc

Data
14 de novembre de 2006
Creat per

Un altre detallet dolç per la meva àvia de Vic, que ja vaig explicar que és molt llaminera…En aquesta ocasió, es tracta d’un flam de formatge fresc (tipus Burgos), facilet i molt saludable pels avis, ja que porta formatge i llet, amb molt de calci pels ossos!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 100g de formatge de Burgos
  • 100g de sucre
  • 200ml de nata líquida (o llet)
  • 350ml de llet
  • 1 sobre de gelatina neutra
  • 1 canó de canyella
  • caramel líquid

Preparació:

Triturar amb el túrmix el formatge, el sucre i la nata. Dissoldre la gelatina amb una mica de llet freda i escalfar la resta de llet amb el canó de canyella fins que estigui a punt de bullir. Apartar del foc, afegir la gelatina i remenar bé. Colar i afegir-ho a la mescla del formatge. Repartir-ho en els motlles de flam, prèviament untats amb el caramel líquid. Deixar a la nevera fins que qualli.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *