Pastís de Tres Xocolates

Data
3 de desembre de 2006
Creat per

Avui hem anat a dinar a la Roca per celebrar l’aniversari de l’àvia Anna. De postres he portat aquest pastís:


L’aniversari de l’àvia Anna va ser el dijous passat i va fer 87 anys. Per molts anys! L’Anna, la seva filla, ha organitzat una trobada familiar a la Roca, una masia molt maca a prop de St. Llorenç Savall que és el lloc d’estiueig de moltes famílies de Sabadell.


Per postres, aprofitant que fa uns dies la Renata em va demanar la recepta, he pensat que podia repetir aquest pastís, que pels amants de la xocolata té l’èxit assegurat.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

 • 150g de xocolata negra
 • 150g de xocolata amb llet
 • 150g de xocolata blanca
 • 150g de sucre
 • 750ml de nata per muntar
 • 750ml de llet
 • 3 sobres de quallada en pols Royal
 • un paquet de galetes Maria
 • 60g de mantega
 • un rajolí de llet

Preparació:

Per la base, triturar les galetes. Afegir la mantega fosa, un rajolí de llet i barrejar bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Estendre bé per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26cm.
El procediment per cada capa és el mateix: posar en un cassó la xocolata negra trossejada, 75g de sucre, 250ml de llet, 250ml de nata, un sobre de quallada i escalfar sense que arribi a bullir (90º aproximadament) remenant bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta).
Abocar sobre la base de galetes i fer la segona capa, com abans, però ara amb la xocolata amb llet i 50g de sucre (la resta igual que abans). Abocar sobre la capa de xocolata negra amb compte perquè no es barregin i fer la tercera capa, ara amb la xocolata blanca i 25g de sucre.
Posar a la nevera i deixar quallar (és millor fer-la el dia abans). Decorar al gust i servir fresqueta de la nevera.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Pastís de Tres Xocolates”

 1. Hola, com va anar el curs amb el Pep? Espero poder assisitir en properes Sessions. he tingut un eproblema amb aquesta recepta de lesvtres xocolates a veure si m’ajudes a esbrinar ue ha sigut: el vaig preparar elndia abans. Resultat, capa de xoco blanca i amb llet perfectes, la de sense llet no va quallar bé i a més totamla pasta de galeta va quedar enganxada a la plata de ceramica del motlle desmuntable, un fracas a l’hora de servir.la xoco amb llet i xoco blanca era del forn baltà de la que venen per fer bombons. La negravera nestle postre. No tenia nata liquida i ho vaig fer amb nata de cuinar. Totes les proporcions les que deies tu. Que pot haver estat?tens idea?merci guapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *