Púding Fred de Fruites del Bosc

Data
6 de desembre de 2006
Creat per

Més postres per l’àvia llaminera de Vic:


 
Aquest púding és genial per aprofitar restes de croissants, magdalenes i semblants que us hagin quedat secs pel calaix del pa (jo he utilitzat melindros de la “Bella Easo” que no sabia com gastar). El gust pot variar en funció del suc i la gelatina que hi poseu (llimona, kiwi, taronja, poma, maduixa…).
Tradicionalment, un púding és una recepta d’aprofitament de pa sec que es cou al forn amb ous, llet i sucre. Però en aquest cas, enlloc d’ous he utilitzat gelatina i el pastís es qualla a la nevera. D’aquí ve el nom de “púding fred”.
És una recepta molt fàcil i ràpida, que et fa quedar molt bé si no dius com és de fàcil la recepta 😉

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 1 sobre de gelatina Royal del gust que vulgueu
  • 600ml de suc de fruita que lligui amb la gelatina
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 15 melindros (o semblant)
  • caramel líquid

Preparació:

Escalfar al microones 200ml de suc fins que bulli. Dissoldre-hi bé la gelatina i afegir-ho a la resta del suc. Afegir la nata líquida i remenar bé. Untar un motlle de “plum cake” amb caramel líquid. Cobrir-lo amb una capa de melindros i abocar una part del líquid amb la gelatina. Posar una segona capa de melindros i líquid. Posar una tercera capa de melindros i cobrir amb la resta del líquid. És important que els melindros quedin ben impregnats. Posar-ho a la nevera fins que qualli. Per servir, es desemmotlla com si fos un flam, capgirant el pastís.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *