Canelons de Torró de Crema Farcits de Nata

Data
16 de desembre de 2006
Creat per

Els canelons són un dels plats tradicionals de la cuina de Nadal catalana. A la majoria de cases catalanes, algun dels àpats d’aquestes festes serà a base de canelons. I el meu blog no podia ser diferent! Però, per no desentonar amb la resta de receptes del blog, els meus canelons són dolços: canelons de torró de crema farcits de nata muntada.El tema d’aquest mes de HEMC 6 són receptes nadalenques. Amb aquesta recepta participo a l’esdeveniment culinari del desembre.
La recepta no pot ser més senzilla: tot es compra fet i l’única feina és canviar la forma dels ingredients per donar una presentació més original.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • Una barra de torró de crema (“yema”)
  • Nata per muntar
  • Sucre

Preparació:

Tallar el torró en talls de 2cm de gruix. Estirar-lo amb un corró fins a obtenir una làmina ben fina de forma rectangular. Muntar la nata amb una mica de sucre (el sucre és opcional, jo no n’hi he posat). Posar la nata muntada al mig de la làmina de torró i enrotllar-la com si fos un caneló. Decorar amb una mica de nata.

Bon profit!

Comparteix

1 comentaris a “Canelons de Torró de Crema Farcits de Nata”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *