Galetes de Llimona

Data
29 de desembre de 2006
Creat per

Avui hem fet galetes amb l’Aina i l’Olga


L’Aina i l’Olga són les meves nebodes i aprofitant que tenen vacances d’escola hem passat la tarda a la cuina fent galetes. L’Aina, de 6 anys, ja té afició per la cuina i moltes vegades hem fet receptes juntes. L’Olga, de 4 anys, encara és massa petita, però la seva afició és menjar-se els resultats de les receptes!
Les galetes d’avui les he tret del blog biscotti i m’han agradat molt perquè incorporen el “lemond curd”, una crema anglesa de llimona que no coneixia. Es pot trobar a l’apartat de melmelades del Corte Inglés i la veritat és que és deliciosa! Simplement untada sobre una torrada és un esmorzar per llepar-se els dits…


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 250g de farina
  • 150g de mantega pomada
  • 100g de sucre
  • 2 rovells d’ou
  • una pessic de sal
  • aroma de vainilla en pols
  • 4 cullerades abundants de lemon curd
  • una culleradeta de llevat Royal

Preparació:

Barrejar la farina, la sal, el llevat, l’aroma de vainilla i el sucre. Afegir la mantega i barrejar bé. Afegir els rovells i el lemond curd. Formar una bola, embolicar-la en paper film i deixar-la reposar a la nevera mitja hora.
Estirar la massa, tallar les galetes coure-les al forn a 180º uns 10-12 minuts.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *