Mousse de Torró i Mascarpone amb Xocolata Blanca

Data
13 de gener de 2007
Creat per

Després de les festes de Nadal és molt normal que sobrin barres de torró i, com que estem cansats de menjar-ne, van donant voltes per casa sense gaire èxit. Jo us proposo una recepta diferent de la mousse tradicional per tal d’aprofitar aquestes sobres nadalenques:

Pel motlle, va molt bé utilitzar gots de plàstic: es reparteix la mousse en gots i es guarda a la nevera. En el moment de servir, es desemmotlla en plats individuals s’adorna amb unes virolles de torró fetes amb un pelador.

Aquesta recepta me la va passar una companya de feina. Després, en comprar l’últim llibre de la Mireia Carbó, vaig veure que la recepta era seva! No podia ser d’una altra manera, je je je… 😉   Jo us he escrit la recepta tal i com me la van passar, al llibre és una mica diferent.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 150g de xocolata blanca
  • 150g de torró de Xixona
  • 250g de mascarpone
  • 200ml de nata per muntar
  • 100ml de llet
  • 2 fulles de gelatina

Preparació:

Remullar la gelatina en aigua freda i dissoldre-la en la llet molt calenta. Fondre la xocolata al microones i barrejar-la amb la llet. Afegir el mascarpone i el torró ratllat i barrejar bé. A part, semi-muntar la nata i incorporar-la a la mescla anterior amb moviments suaus. Repartir en motlles individuals i reservar a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 hores. Desemmotllar, decorar al gust i servir ben fresc de nevera.

Bon profit!

Comparteix

2 comentaris a “Mousse de Torró i Mascarpone amb Xocolata Blanca”

  1. hola, gemma!vinc des del bloc de la marta (cosetes bones). vull provar de fer aquesta mousse, però cal que la congeli? la idea és fer-la demà al matí per prendre-la al vespre. no cal congelar-la, oi?una altra cosa… els fulls de gelatina no tenen tots la mateixa mida, oi? un cop em va passar que vaig seguir una recepta i no em va quallar. vaig pensar que potser havia emprat fulls més petits i llavors n'hauria hagut de posar algun més… si em pots ajudar, t'ho agrairé molt. a veure com surt! :-Dgràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *