Fondue de Xocolata

Data
26 de gener de 2007
Creat per

Per fi he rebut l’aparell de fondue de xocolata que regalaven amb la subscripció a la revista “Descobrir Cuina”. Per estrenar-la, avui soparem fondue de xocolata amb unes broquetes de fruites que tinc per la nevera:


Tots sabem com funciona el servei de Correus al nostre país 🙁
Des del novembre, que em van regalar la subscripció a la revista, estava esperant rebre la fondue. Després de trucar unes quantes vegades a “Descobrir Cuina”, ja havia donat per perdut el regal… I el dilluns, taxan! Rebo la notificació de Correus que tinc un paquet esperant a ser recollit. Bravo!!!


Hi ha moltes receptes de fondue de xocolata, algunes porten licor, d’altres sucre, d’altres nata… Jo us en passo una que m’agrada bastant.

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

  • 250g de xocolata Nestlé postres (o per l’estil)
  • 1 pot petit de llet condensada
  • 125ml de nata líquida
  • 1 copa de licor

Preparació:

Escalfar la llet condensada i la nata líquida en un cassó. Afegir la xocolata a trossos i remenar fins que es fongui. Treure del foc i afegir la copa de licor. Portar a taula i mantenir calent amb el fogonet de la fondue. Sucar-hi les fruites tallades a trossos.

Bon profit!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *